Zase stojí

Jana vyskočí z postele a kričí na manžela: - Miško, zaspali sme! Mišo sa pozrie na budík a vraví: - Sakra, zase stojí! - Konečne , poteší sa Jana, mám si ešte ľahnúť?

prejsť na článok

4. Konverzia

Zbudovať prebudovať vystavať a opäť zbúrať potom postaviť Čo dotkne sa môjho vnútra múra Čo ho opevní a zase zbúra Moje myšlienky sa búria Že ich bolí Keď vnútro horí Zbudovať prebudovať vystavať a opäť zbúrať potom zastaviť Čo stane sa z môjho krehkého v

prejsť na článok

Stojí mu

Ide Maďar po Bratislave a všimne si, že sa mu zastavili hodinky. Okolo ide krásna žena v minisukni a Maďar sa jej pýta: - Nemáš čas? Stojí mi.

prejsť na článok

Koľko ma stojí

Hovorí Jano kamarátovi: - Pijem už dvanáste pivo, pretože som veľmi nahnevaný na svoju ženu. To je neuveriteľné, koľko ma stojí!

prejsť na článok

Kto za ňou stojí

Dve dievčatá stoja v preplnenom autobuse. Jedna sa tichým hlasom pýta druhej: - Prosím ťa, kto to za mnou stojí? - Mladý muž. - To, že je to mladý muž, cítim, ale je sympatický?

prejsť na článok

Je to pasca

Na čínsku hranicu príde ruský bohatier: - Ej, sto tisíc Číňanov, poďte za kopec, bojovať so mnou! Sto tisíc Číňanov išlo za kopec, po hodine vyjde spoza kopca ruský bohatier a zase kričí: - Hééj! Sto tisíc Číňanov, poďte so mnou bojovať! A zase ide sto ti

prejsť na článok