Generácia Z Fantomas

p r e d s t a v e n i e Generácia Z: FANTOMAS Informácie Projekt tolerancie  Autorská inscenácia Kto naozaj riadi tento svet? Koľko masiek má Fantomas? Čomu môžeme v dnešnej dobe zaručených právd vôbec veriť? Vieme, čo skutočne zdieľame a sledujeme na sociálnych sieťach? Ako sme na tom s hoaxami, dezinformáciami, či konšpiračnými teóriami? Sme voči nim takí imúnni, ako si myslíme? Mladí ľudia generácie Z síce majú neobmedzený prístup k informáciám, no taký svet je aj plný nástrah a rôznych „Fantomasov.“ Fantomas však nie je len tajuplným zloduchom, ale aj akronymom zásadných oblastí mediálnej gramotnosti – je totiž dôležité naučiť sa ako overovať FAKTY, ako vyhľadať AUTORA textu, ako prekuknúť NÁLEPKOVANIE zavádzajúcich článkov, ako sa neuspokojiť len s šokujúcimi TITULKAMI a čítať ďalej, ako rozoznať OBRAZOVÚ manipuláciu, ako usmerniť svoj MOZOG, ako narábať s ARGUMENTAMI a akú rolu v tom celom zohráva STRACH.  Hrajú: Annamária Janeková, Jakub Švec, Katrin Virágová, Adam Kubala Réžia: Valeria Schulczová Dramaturgia a hudba: Tereza Hladká Scéna a kostýmy: Eva Kudláčová – Rácová Odborný konzultant: Kristína Blažeková Premiéra: 2.2.2023 Dĺžka predstavenia: 90 minút bez prestávky Vhodné pre: 15+ CO kryt Projekt vznikol v spolupráci s občianskym združením Zvoľ si info. VSTUPENKY ONLINE BULLETIN fotogaléria foto: Ľuboš Kotlár The post Generácia Z Fantomas appeared first on DPOH.

prejsť na článok

DAB nová generácia automatických ponorných vodární

DAB nová generácia automatických ponorných vodární Predstavenie noviniek 2023NOVÁ GENERÁCIA DIVERTRON Prvá generácia čerpadiel Divertron bola vyvinutá už v roku 2007 a zaznamenala prielom na trhu ponorných čerpadiel s integrovanou

prejsť na článok

Pokrstili sme zborník Re: Generácia 2016

Vo štvrtok 27. apríla sme v bratislavskej Galérii Umelka pokrstili náš najnovší zborník Re: Generácia 2016. Krstnou mamou sa stala poetka a moderátorka Mirka Ábelová. Fotografie z podujatia si môžete pozrieť vo fotogalérii. Zborník si môžete kúpiť tu.

prejsť na článok

Nová generácia elektrických nosičov Stryker

Nová generácia elektrických nosičov Stryker Na slovenský trh uvádzame novú generáciu elektrických nosidiel Stryker Power-PRO 2. Používateľom prináša množstvo inovácií, ktoré im uľahčia a spríjemnia každodennú namáhavú a zodpovednú prácu.

prejsť na článok

Nové Kangoo Van s jedinečným systémom Open Sesame zaujme aj odporcov úžitkových áut/+video/

Renault Kangoo sa už stalo symbolom na trhu s LCV vozidlami. Jednoducho povedané, v Európe je už takzvanou ikonou medzi malými úžitkovými vozidlami. Prvá generácia, určená na voľnočasové aktivity, s posuvnými bočnými dverami, s možnosťou výberu dĺžky, či

prejsť na článok

Nová generácia systému iCard vo verzií 6.3: Odteraz s Dark Mode!

Naša firma sa neustále snaží [] Príspevok Nová generácia systému iCard vo verzií 6.3: Odteraz s Dark Mode! je zobrazený ako prvý na iCard.

prejsť na článok