DAB nová generácia automatických ponorných vodární

DAB nová generácia automatických ponorných vodární Predstavenie noviniek 2023NOVÁ GENERÁCIA DIVERTRON Prvá generácia čerpadiel Divertron bola vyvinutá už v roku 2007 a zaznamenala prielom na trhu ponorných čerpadiel s integrovanou riadiacou elektronikou. Od tej doby bolo nainštalovaných viac ako milión kusov týchto čerpadiel a teraz nastal čas túto latku znovu pozdvihnúť. Druhá generácia prekonáva svojimi charakteristikami už tak skvelú prvú generáciu. Zároveň je však kladený väčší dôraz na účinnú prevádzku, čo znamená vyšší výkon s nižšou spotrebou energie. Nový Divertron tak už v predstihu spĺňa požiadavky MEI nariadení, týkajúcich sa energetickej účinnosti. Zároveň bol Divertron konštruovaný pre väčšiu odolnosť a jednoduchšiu inštaláciu, servis aj údržbu. Obrázky sú ilustračné. Ďalšie informácie nájdete v priloženom letáku. Platí pre zmluvných obchodných partnerov GIENGER spol. s r.o. Slovensko. Produkty v ponuke GC SKUPINA The post DAB nová generácia automatických ponorných vodární appeared first on GIENGER spol. s r.o..

prejsť na článok

Nová generácia elektrických nosičov Stryker

Nová generácia elektrických nosičov Stryker Na slovenský trh uvádzame novú generáciu elektrických nosidiel Stryker Power-PRO 2. Používateľom prináša množstvo inovácií, ktoré im uľahčia a spríjemnia každodennú namáhavú a zodpovednú prácu.

prejsť na článok

Nová generácia systému iCard vo verzií 6.3: Odteraz s Dark Mode!

Naša firma sa neustále snaží [] Príspevok Nová generácia systému iCard vo verzií 6.3: Odteraz s Dark Mode! je zobrazený ako prvý na iCard.

prejsť na článok

Používanie automatických mazacích

Používanie automatických mazacích systémov je skvelý spôsob, ako zabezpečiť, aby bolo vaše zariadenie vždy dobre udržiavané, čo maximalizuje využitie a ziskovosť. Použitím systému centrálneho mazania môžete zvýšiť efektivitu vášho výrobného zariadenia s m

prejsť na článok

Pokrstili sme zborník Re: Generácia 2016

Vo štvrtok 27. apríla sme v bratislavskej Galérii Umelka pokrstili náš najnovší zborník Re: Generácia 2016. Krstnou mamou sa stala poetka a moderátorka Mirka Ábelová. Fotografie z podujatia si môžete pozrieť vo fotogalérii. Zborník si môžete kúpiť tu.

prejsť na článok

Nové Kangoo Van s jedinečným systémom Open Sesame zaujme aj odporcov úžitkových áut/+video/

Renault Kangoo sa už stalo symbolom na trhu s LCV vozidlami. Jednoducho povedané, v Európe je už takzvanou ikonou medzi malými úžitkovými vozidlami. Prvá generácia, určená na voľnočasové aktivity, s posuvnými bočnými dverami, s možnosťou výberu dĺžky, či

prejsť na článok