Funkčný tréning je vhodný pre každého

Funkčný tréning je často skloňovaný druh tréningu, ktorý praktizujeme častejšie než si myslíme. Jeho najväčším prínosom je, že je vhodný úplne pre každého bez rozdielu pohlavia, veku či fyzickej zdatnosti. The post Funkčný tréning je vhodný pre každého appeared first on Movement institute.

prejsť na článok

Benefity silového tréningu

Kedysi bol silový tréning spájaný iba so športami ako je silový trojboj, kulturistika alebo vzpieranie. Dnes už vieme, že silová príprava je základným pilierom takmer v každom športe a vďaka mnohým benefitom, ktoré silový tréning ponúka, je nie iba vhodný

prejsť na článok

Ladywork diastáza: nové kurzy 06/2021

Pred vstupom do skupinového kurzu je potrebné absolvovať DIAGNOSTIKU!Termín diagnostiky ZADARMO:UTOROK, 25.5.2021 o 17:00 v Katies club – Fyzio centre, Kukučínova 7, Košice

prejsť na článok

15.3.2022 Tréning na cvičisku

Miesto poslušnosti a obratnosti, sme si z cvičiska spravili plochu na vyhľadávanie. The post 15.3.2022 Tréning na cvičisku appeared first on Canis Center Eddy Slovakia.

prejsť na článok

Ladywork – diastáza: nové kurzy 10/2021

Ladywork je 9-týždňový program, ktorý je primárne zameraný na nápravu popôrodnej diastázy, posilnenie svalov panvového dna vo všetkých vrstvách a reaktiváciu celého, ženského jadra.

prejsť na článok

Tréningy počas 8. mája - sviatku dňa víťazstva nad fašizmom

Tréningy kategórií Kadetov (od 15,30) a Prípravky 2 (od 16,35) sú zrušené. Tréning kategórií Juniori/seniori a Fitness TKD bude normálne od 17,30 a tréning s Mr. Oh taktiež normálne od 18,30.

prejsť na článok