Francúzsky štýl

Francúzske interiéri sa svojím dizajnom podobajú aj ich životnému štýlu. Sú vytvárané s ľahskosťou, a to vďaka tomu, že  pri pohybe miestnosťou nadobúdajú bezstarostný pocit. Príspevok Francúzsky štýl je zobrazený ako prvý na ANANE.

prejsť na článok

Rustikálny štýl

Rustikálny štýl je luxusná jednoduchosť, vynikajúca hrubosť, a prirodzená premyslenosť, vhodná pre vidiecky dom, chatu ale aj vilu. Príspevok Rustikálny štýl je zobrazený ako prvý na ANANE.

prejsť na článok

Industriálny štýl

Tento štýl je stále viac populárnejší v podkrovných bytoch, komerčných priestoroch dokonca už aj v mnohých moderných domoch. Trend tohto štýlu neustále narastá po celom svete. Príspevok Industriálny štýl je zobrazený ako prvý na ANANE.

prejsť na článok

Populárny škandinávsky štýl – čo všetko o ňom možno ani neviete

Škandinávske krajiny sa u nás za posledné roky stali známymi a populárnymi, či už ide o dánsky životný štýl hygge, alebo zariaďovanie domácností. Minimalizmus a príroda, to sú asi The post Populárny škandinávsky štýl – čo všetko o ňom možno ani neviete ap

prejsť na článok

Coastal style Prímorský štýl

Tento príležitostný štýl bývania je inšpirovaný námornými akcentami, ktoré sa nachádzajú v tradičných pobrežných domoch. Interiér disponuje bledými a zemitými farbami. Sú to poväčšine odtiene modrej, morskej zelenej či tyrkysovej, bielej, šedej a hnedej f

prejsť na článok

Moderný štýl

Hlavné charakteristiky moderného štýlu interiérového dizajnu sú čisté línie dizajnu a absencia nadmerného príslušenstva a dekorácií. Príspevok Moderný štýl je zobrazený ako prvý na ANANE.

prejsť na článok