Populárny škandinávsky štýl – čo všetko o ňom možno ani neviete

Škandinávske krajiny sa u nás za posledné roky stali známymi a populárnymi, či už ide o dánsky životný štýl hygge, alebo zariaďovanie domácností. Minimalizmus a príroda, to sú asi The post Populárny škandinávsky štýl – čo všetko o ňom možno ani neviete appeared first on ByvanieAZahrada.sk.

prejsť na článok

Veron TWIST

Kreslo Veron TWIST je svojím štýlovým a pohodlným dizajnom ideálnym doplnkom do modernej obývačky. Toto čalúnené kreslo vyrobené z vysoko kvalitných materiálov ponúka stabilitu a pohodlie. Jednoduchý, ale elegantný dizajn kresla pripomína škandinávsky štý

prejsť na článok

Rustikálny štýl

Rustikálny štýl je luxusná jednoduchosť, vynikajúca hrubosť, a prirodzená premyslenosť, vhodná pre vidiecky dom, chatu ale aj vilu. Príspevok Rustikálny štýl je zobrazený ako prvý na ANANE.

prejsť na článok

Precitnutie a vedomé snenie

Možno týmto fenoménom „trpíte“ či ste „obdarený“  takisto a ani o tom neviete...

prejsť na článok

Industriálny štýl

Tento štýl je stále viac populárnejší v podkrovných bytoch, komerčných priestoroch dokonca už aj v mnohých moderných domoch. Trend tohto štýlu neustále narastá po celom svete. Príspevok Industriálny štýl je zobrazený ako prvý na ANANE.

prejsť na článok

7 štýlov zimnej záhrady- ktorý je ten váš?

Každý má svoj vlastný obľúbený štýl a predstavu o vysnívanom domove. Zimná záhrada a terasa ho určite dotvárajú v podstatnej miere. Predstavujeme vám 7 štýlov zimných záhrad. Ktorý je pre vás ten naj? Zimná záhrada: Moderný štýl Zimná záhrada Mar

prejsť na článok