Financie na obnovu rodinného domu

Projekt obnov dom je určite najlepším Plánom obnovy pre rodiny adomácnosti. Plán obnovy chce zabezpečiť apodporiť do konca roka 2026 až 30000 rodinných domov. Nové podmienky na obnovu rodinného domu boli zverejnené aaktualizované koncom marca. Správne žiadosti predkladajte najlepšie do konca apríla. Pri realizácií projektu obnovy domu Vám naša agentúra spracuje presne arýchlo potrebnú dokumentáciu. [] Príspevok Financie na obnovu rodinného domu je zobrazený ako prvý na .

prejsť na článok

Rodinný dom Bardejov

STAVBA RODINNÉHO DOMU NÁVRH OSVETLENIE RODINNÉHO DOMU The post Rodinný dom Bardejov appeared first on Návrh svietidiel - Marek Hamrák.

prejsť na článok

Lipany tepelné čerpadlo Vaillant

Modernizácia rodinného domu, kde sme pred rokmi inštalovali podlahové kúrenie. Zákazník mal záujem o ekonomickejšiu prevádzku rodinného domu, a preto sme mu vymenili kondenzačný kotol za úsporné tepelné čerpadlo od výrobcu Vaillant. Ide o ideálne riešeni

prejsť na článok

Od apríla 2023 získate dotáciu na rekonštrukciu a obnovu domu bez zbytočných papierovačiek

Od apríla 2023 získate dotáciu na rekonštrukciu a obnovu domu bez zbytočných papierovačiek Domovská stránka

prejsť na článok

Koľko energie spotrebujete?

A potom je tu ešte administratíva a úrady. Pred tým, ako sa nasťahujete musíte zariadiť množstvo dokumentov. Jedným z nich je aj energeticky certifikát. Energeticky certifikát rodinného domu. Možno vám neušlo ako sa poslednú dobu riešia rôzne technológie

prejsť na článok

Čo siať a pestovať v novembri a decembri (nielen v záhrade)

Aj november a december prinášajú mnoho možností pre záhradkárov – vonku na záhrade, ale aj v interiéri vášho bytu či rodinného domu.

prejsť na článok