Exotický južný Pacifik: Stane sa raz dovolenkovým hitom?

Za exotikou sa oplatí vycestovať. Prešli sme južný Pacifik a zostali sme v nemom úžase. Pláže, ľudia, kultúra. Našli sme tam všetko, po čom túži nejeden cestovateľ či milovník dovoleniek v tropických rajoch. Veríme, že raz by sa nádherné ostrovy Tichomoria mohli stať dovolenkovou destináciou dostupnou aj pre Slovákov. Kedysi dávno sa považovala za exotiku... The post Exotický južný Pacifik: Stane sa raz dovolenkovým hitom? appeared first on Nomádi.

prejsť na článok

Exotický drink s machovkou

Exotický drink s machovkou Kombinácia ananásu a kokosu je dokonalá. Piña colada je proste pecka. Mala som chuť na kombináciu kokosu a ananásu, ale alkohol pijem zriedkavo, hlavne v týchto horúčavách sa mu vyhýbam úplne. Tak som pripravila tento drink s če

prejsť na článok

Badián — exotický návštevník vo vašej kuchyni

Badián je zdravé, exotické, výrazne aromatické korenie pôvodom z Ázie. Aj keď je badián (v češtine badyán) na Slovensku pomerne známym korením, v našich kuchyniach sa stále používa príliš zriedkavo. A to je rozhodne škoda.

prejsť na článok

Keď sa zo sliepky stane kvočka

Z času na čas sliepky zmenia svoje chovanie. Nie vo všetkých týchto prípadoch ide o chorobu, ale o prírodné inštinkty. Viete čo spraviť so sliepkou, z ktorej sa stane kvočka?

prejsť na článok

Svetový unikát Geniuso - TADA

Čím je Geniuso séria hovoriacich kníh TADA výnimočná?  Prečítajte si, prečo sa knihy TADA okamžite stali tohtoročným hitom Vianoc.

prejsť na článok

Nadváha nie je váš nepriateľ: prečo redukčné diéty nefungujú?

Redukčné diéty sa v posledných desaťročiach stali hitom. Podobne ako zázračné pilulky na chudnutie, s ktorými majú jednu vec spoločnú – nepomáhajú. A často dokonca uškodia...

prejsť na článok