EVENT VIDEO: 24h Cycling Race

Už po tretíkrát sme sa zúčastnili výnimočného podujatia, ktoré sprevádzame od jeho vzniku. Počas 24 hodinového maratónu sme natočili okúzľujúce eventové video zachytávajúce atmosféru podujatia, kde si účastníci cyklistického maratónu mnohokrát siahli až na dno svojich síl. Rozhodujete sa, že sa pridáte? Pozrite si eventové video z podujatia, ktoré Vám priblíži celú udalosť. Príspevok EVENT VIDEO: 24h Cycling Race zobrazený najskôr FIREMNÉ VIDEO .:. VIDEO PRODUCTION.

prejsť na článok

EVENT VIDEO: Festival ťahačov

Sviatok všetkých priaznivcov ťahačov otvoril aj tento rok svoje brány. TRUCK ARÉNA zasýtila všetkých fanúšikov ťahačov nádhernými strojmi a bohatým programom. Tri dni na okruhu Slovakia Ring ukázal všetko, čo tento osobitný svet vôbec dokáže ponúknuť. Skv

prejsť na článok

Visegrad 4 Bicycle Race pod záštitou GD-TEAMu

Uplynulý víkend patrila Nová Baňa cyklistickým jednodňovým pretekom v rámci podujatia Visegrad 4 Bicycle Race. Spoločnosť GD-TEAM sa hrdo hlási k podpore športu na Slovensku a aj na medzinárodných cyklistických pretekoch bola jedným z hlavných partnerov.

prejsť na článok

Firemný event a video pozvánka.

VIDEO POZVÁNKA je rýchlo expandujúca forma prezentácie eventu organizovaného vašou spoločnosťou. V krátkom čase a pútavým spôsobom dokáže odprezentovať plánované podujatie. Základné špecifikácie obsahu video pozvánky ostávajú totožné ako sú na printovej v

prejsť na článok

Nice long video from the III. Oravaman (2013). Splendid and the...

Nice long video from the III. Oravaman (2013). Splendid and the most exteme triathlon race in Slovakia.

prejsť na článok

Don’t miss our next event

Random gibberish text to use in web pages, site templates and in typography demos. Get rid of Lorem Ipsum forever. A tool for web designers who want to save time.The post Don’t miss our next event first appeared on mobilnepodium.sk.

prejsť na článok