Eštok by možno podľa Gašpara prehodnotil odvolanie Hamrana, ak by o jeho odchode vedel

5.11.2023 (SITA.sk) Poslanec Národnej rady (NR) SR Tibor Gašpar (Smer-SD) sa domnieva, že bývalý policajný prezident Štefan Hamran mal s predošlým vedením ministerstva vnútra, teda povereným premiérom Ľudovítom Ódorom, zrejme podpísanú nejakú dohodu o odchode. Odvolanie pred odchodom do civilu Poslanec Gašpar si myslí, že ak by ju predložil novému ministrovi vnútra Matúšovi Šutajovi Eštokovi, minister by možno prehodnotil svoje rozhodnutie o Hamranovom odvolaní. Uviedol to v relácii V politike televizie Ta3, na margo odvolania policajného prezidenta Hamrana niekoľko dní pred tým, než sa chystal odísť do civilu. Eštok postupoval v súlade so zákonom „Ak by minister vedel, že o tie tri dni končí, tak by takýto rozkaz asi nevydal, tvrdí Gašpar. Zdôraznil, že Šutaj Eštok postupoval v súlade so zákonom. K tomu, že človek, ktorý je z juhozápadu Slovenska, konkrétne z Komárna, bol prevelený do Popradu, Gašpar poznamenal, že on sám počas svojej kariéry zažil podobné postupy (Gašpar je bývalý policajný prezident. pozn. SITA) . Podotkol, že on s takýmto prístupom nie je stotožnený, vzhľadom na to, že to zažil. Viac k témam: Bývalý policajný prezident, Ficova vláda 2023 2027 (koalícia Smer-SD Hlas-SD SNS), Minister vnútra SR, Úradnícka vládaZdroj: SITA.sk Eštok by možno podľa Gašpara prehodnotil odvolanie Hamrana, ak by o jeho odchode vedel © SITA Všetky práva vyhradené. The post Eštok by možno podľa Gašpara prehodnotil odvolanie Hamrana, ak by o jeho odchode vedel appeared first on komarnoviny.sk.

prejsť na článok

Tri dôvody prečo psy ignorujú naše povely

Trénerka psov Nancy Trucker v  článku hovorí o tom, ako pomôcť psovi počuť a pochopiť vaše povely tak, aby na ne vedel a chcel odpovedať.

prejsť na článok

Ako naučiť psa povel vymeň a odíď

Článok sa zaoberá pozitívnou technikou výcviku psa na vymenenie predmetu, ktorý nechcete, aby mal. Trénerka psov Pat Miller, rozpráva o tom, aké výhodné je, aby pes vedel vymeniť a teda aj pustiť to, čo práve drží v zuboch.

prejsť na článok

Vedeli ste, že aj záhrada môže byť podľa feng šuej?

Ak máte v interiéri všetko vyladené, ostáva už len záhrada. Možno sa to zdá trochu pritiahnuté za vlasy, ale aj tam to môže byť usporiadané The post Vedeli ste, že aj záhrada môže byť podľa feng šuej? appeared first on ByvanieAZahrada.sk.

prejsť na článok

Svadba Evka a Janko

Svadba Trenčín. Na svadbe Evky a Janka som cítil neskutočnú energiu zo všetkých svadobčanov. Každý sa bavil a tešil sa z krásneho slnečného dňa a nádhernej svadby. S Evkou a Jankom som už robil jedno fotenie, preto som sa na nich veľmi tešil. Vedel som, ž

prejsť na článok

Myseľ, kľúč k skutočnému poznaniu života

Poviete si, je to hlúposť, myslením predsa nemôžem nič zmeniť. Ak chcem vidieť výsledky, musím konať. Nuž, podľa mnohým popredných psychológov, lekárov a duchovných liečiteľov, práve správne „ladená“ myšlienka je začiatkom vášho veľkého úspechu! Dôležité

prejsť na článok