Svadba Evka a Janko

Svadba Trenčín. Na svadbe Evky a Janka som cítil neskutočnú energiu zo všetkých svadobčanov. Každý sa bavil a tešil sa z krásneho slnečného dňa a nádhernej svadby. S Evkou a Jankom som už robil jedno fotenie, preto som sa na nich veľmi tešil. Vedel som, že ich svadba bude parádna, veď pozrite …    

prejsť na článok

Evka a Janko

Láska dvoch ľudí, ktorí očakávajú to najkrajšie čo im život dal v slnečných lúčoch silno žiari a dáva vôkol niečo, čo pre mňa ako fotografa je úžasné fotiť. Vždy som rád, keď fotím takéto jedinečné momenty a šťastné chvíle.

prejsť na článok

Evka a Stano

Bol to výnimočný deň s netradičným postojom k tradíciám. Niektoré boli iné nie. Svadba Evky a Stana sa konala v Château Rúbaň a bola presne taká akú si vysnívali.

prejsť na článok

Svadba vo Svätom Jure

Romantická svadba počas slnečného dňa v Horskom hoteli Eve, v Svätom Juri. The post Svadba vo Svätom Jure appeared first on Maroš Markovič - Svadobný fotograf.

prejsť na článok

Svadba v Primaciálnom paláci

Letná svadba s párovým fotením v Primaciálnom paláci. Obrad prebehol v Zrkadlovej sieni. The post Svadba v Primaciálnom paláci appeared first on Maroš Markovič - Svadobný fotograf.

prejsť na článok

Urban svadba v galérii Nedbalka

const searchread_641c40b3db70ca31849b905b = `Urban svadba v galérii Nedbalka Peťa a Peťo a Joy Október 8, 2022 Šaty Yoora Studio Obrad Galéria Nedbalka  Priestor Kulturama Hudba PARA: To Okolo Nás View Full Gallery`; The post Urban svadba v galérii N

prejsť na článok