DOPRAVA V ŽILINE ZDARMA

Keďže sídlo firmičky je v Žiline, tak s radosťou doručím všetky výrobky žilinčanom, alebo všetkým, ktorí zadajú adresu na území mesta ŽILINA aj s priľahlými mestskými časťami. V prípade, že LEN prechádzate cez Žilinu, alebo ste tu pracovne a niečo ste si zakúpili, je možné po dohode určiť miesto a čas, kam môžem výrobok doručiť [] Príspevok DOPRAVA V ŽILINE ZDARMA je zobrazený ako prvý na lastovka.sk.

prejsť na článok

Doprava

1. Prepravná služba GLS Pri nákupe nad 150,- Eur je poštovné zdarma! /platí aj pre zásielky zaslané na dobierku/ cena za dopravu je 3,- Eur, v prípade platby na dobierku je 4,- Eur termín doručenia je druhý, pracovný deň od odoslania zásielky v deň

prejsť na článok

Stretnite sa s nami na konferencii Výrobný manažment v Žiline

The post Stretnite sa s nami na konferencii Výrobný manažment v Žiline appeared first on Fingera.

prejsť na článok

Doprava zdarma v rámci Slovenska a susedných krajín (Rakúsko, Česká republika, Maďarsko a Poľsko)

Rozhodli sme sa poskytovať službu, ktorá skutočne pomáha našim zákazníkom. Riešiť logistiku je dnes časovo náročné a nákladné. Takže sme si dovolili ponúknuť kompletný servis na naše náklady. Naši zákazníci platia len za samotnú kávu, nič iné neúčtujeme,

prejsť na článok

Joolz DAY+ ⇒ batoh ZDARMA

Joolz je skvelý kočík. Dokonalo inteligentný, chytrý komfortný  v kombinácií funkčnosti, ergonomiky a holandského dizajnu ako nikdy pred tým. Teraz ešte aj v tejto krásnej farbe RPET Mindful green spolu s darčekom + batoh Backpack Mindful green ZDARMA !

prejsť na článok

V najkrajšej chvíli

V najkrajšej chvíli nášho života Vám oznamujeme že dňa 19. júla 2014 o 16.00 hod. uzavrieme manželstvo v rím.-kat. kostole v Žiline.

prejsť na článok