Dielenský technológ

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti Táto pracovná pozícia Dielenský technológ ponúka príležitosť aj pre absolventov a všetkých nadšencov technológie. Neočakávame, že všetko ovládaš a ak si aj z praxe, radi ťa do celého procesu zaškolíme. Máš skúsenosti v oblasti technológie, ktoré by si chcel ďalej rozvíjať? Toto je potom skvelá príležitosť pre teba, ako nahliadnuť do sveta technickej dokumentácie a technologických postupov. Čo všetko ťa na tejto pozícii čaká? Kontrola dodržiavania technologických postupov v prevádzke pri výrobe a laborácií výrobkov špeciálnej techniky Zmenové riadenie technickej a technologickej dokumentácie; Spracovanie technologických postupov; Spracovanie a aktualizovanie technologickej dokumentácie, aj v ERP systéme; Starostlivosť o pridelený produkt od požiadavky zákazníka až po jeho odovzdanie; Ďalšie práce podľa pokynov nadriadeného; Oceníme ak budeš mať nižšie uvedené znalosti, ale nie sú podmienkou: Znalosť 3D CAD systému výhodou; My Ti za to ponúkneme nasledovné: mzdu adekvátnu Tvojim skúsenostiam, máš u nás fyzioterapeuta na pracovisku, kredit na oddych, skupinový kruhový tréning v super zostave, a budeme Ťa samozrejme neustále vzdelávať. Požiadavky na zamestnanca Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie vysokoškolské I. stupňa vysokoškolské II. stupňa Pozícia je vhodná pre absolventa Áno Príspevok Dielenský technológ je zobrazený ako prvý na MSM GROUP Kariéra.

prejsť na článok

VÍNA NOVÝCH ROZMEROV

CARPATE DIEM ponúka bezhistamínové vína „Vína bez histamínu nevyrábame cielene, jednoducho náš technologický postup je nastavený tak, že vína sú automaticky zdravotne vyhovujúce. Chceli sme vedieť, aké zloženie má naše víno, preto sme si ho dali testov

prejsť na článok

Vigneron

.tatsu-dEZaxzgP1.tatsu-text-block-wrap .tatsu-text-inner{width: 100%;text-align: left;} Rozdelenie rolí na vinohradník – poľnohospodár a vinár – technológ je u nás pozostatok kolektivizácie a socialistického myslenia. Vinár aj vinohradník bola historicky

prejsť na článok