DATART VIP program pre členov ZZ

Vážení kolegovia, s radosťou Vám oznamujeme, že Združenie zamestnancov pre vás dohodlo VIP program v prostredí elektronického obchodu DATART.sk (www.datart.sk). Pre správne využívanie tohto programu si prosím pozrite priložený VIP leták, ktorý obsahuje priamy link pre vytvorenie VIP registrácie a zároveň potrebný aktivačný VIP kód Benefit pre členov SCHAEFFLER. Účasť vo VIP programe a jeho využitie sa riadi pravidlami uverejnenými na adrese: www.datart.sk/vip Združenie zamestnancov. The post DATART VIP program pre členov ZZ appeared first on Združenie Zamestnancov Schaeffler Kysuce.

prejsť na článok

Pracovné stretnutie členov a potencionálnych členov

Príspevok Pracovné stretnutie členov a potencionálnych členov je zobrazený ako prvý na Envirocentrum Banská Štiavnica.

prejsť na článok

Bardejovské kúpele 2024 zľavy pre členov ZZ

Vážení kolegovia, chceme Vás týmto informovať, že sme pre Vás v spolupráci s Bardejovskými kúpeľmi pripravili ďalší zaujímavý benefit pre rok 2024 a to až 20% zľavu. The post Bardejovské kúpele 2024 zľavy pre členov ZZ appeared first on Združenie Zames

prejsť na článok

Využi svoje členstvo naplno! Zľavy pre členov ZZ v K-store

The post Využi svoje členstvo naplno! Zľavy pre členov ZZ v K-store appeared first on Združenie Zamestnancov Schaeffler Kysuce.

prejsť na článok

Chcete sa stať rybárom? Príďte na školenie nových členov

Školenie nových členov sa uskutoční dňa 18.04.2023 o 16:00, v priestoroch rybárskeho domu v Žiari nad Hronom. Školenia je povinný sa zúčastniť každý nový záujemca, bude obsahovať teoretickú časť, kde sa oboznámi s platnou legislatívou a povinnosťami, ktor

prejsť na článok

Nábor nových členov

The post Nábor nových členov appeared first on Karate klub TJ Strojár Malacky. The post Nábor nových členov appeared first on Karate klub TJ Strojár Malacky.

prejsť na článok