Chcete sa stať rybárom? Príďte na školenie nových členov

Školenie nových členov sa uskutoční dňa 18.04.2023 o 16:00, v priestoroch rybárskeho domu v Žiari nad Hronom. Školenia je povinný sa zúčastniť každý nový záujemca, bude obsahovať teoretickú časť, kde sa oboznámi s platnou legislatívou a povinnosťami, ktoré musí každý rybár plniť. Školenie bude ukončené preskúšaním, formou testu. Záujemcov o vydanie povolenia na rok 2023 upozotňujeme, aby do času úspešného vykonania školenia a skúšky, neuhrádzali žiadne poplatky! Tí, ktorí doteraz váhali a nepodali si prihlášku, môžu tak urobiť priamo na mieste. The post Chcete sa stať rybárom? Príďte na školenie nových členov appeared first on MO SRZ Žiar nad Hronom.

prejsť na článok

Nábor nových členov

The post Nábor nových členov appeared first on Karate klub TJ Strojár Malacky. The post Nábor nových členov appeared first on Karate klub TJ Strojár Malacky.

prejsť na článok

Nábor nových členov 2023

The post Nábor nových členov 2023 appeared first on Karate klub TJ Strojár Malacky. The post Nábor nových členov 2023 appeared first on Karate klub TJ Strojár Malacky.

prejsť na článok

Školenie vodičov MV

Máme akreditáciu na vykonávanie školení vodičov motorových vozíkov a tiež stredisko na vydávanie platných preukazov. The post Školenie vodičov MV appeared first on .

prejsť na článok

Pracovné stretnutie členov a potencionálnych členov

Príspevok Pracovné stretnutie členov a potencionálnych členov je zobrazený ako prvý na Envirocentrum Banská Štiavnica.

prejsť na článok

Politické školenie

Na mestskej polícii mali politické školenie mužstva. Viedol ho zástupca veliteľa. Keď to skončilo, veliteľ sa ho pýta: - Tak ako? - Výborne pán veliteľ! - Kládli zložité otázky? - Kládli.

prejsť na článok