Cukrárne a kaviarne

Váš relax alebo vaše podnikanie? Ak do kaviarní chodíte len relaxovať, radšej obráťte list, lebo toto je tvrdý biznis. Naši zákazníci to dobre vedia, a preto nič nepodceňujú. Rozhodujú najmenšie detaily, tržby sú kľúčové a my v tom pomáhame. DANDELION vám ponúka komplexné služby v oblasti návrhu a zariaďovania nových aj existujúcich kaviarní. Výsledkom spoločnej práce bude vaša špičková kaviareň a vyššie tržby. O tom, že nejde len o záležitosť prestíže a krásy, hovoria tržby našich klientov v prípade rekonštrukcie starých priestorov zaznamenávajú naši klienti zvýšenie svojich tržieb až o 30%. Neváhajte a kontaktujte nás. Naším cieľom je váš úspech. Čo viac si môžete želať? The post Cukrárne a kaviarne appeared first on Dandelion.sk.

prejsť na článok

Väzba There is/are

There is/are Väzba there is/there are slúži v angličtine na umiestňovanie vecí v priestore, alebo ňou vyjadrujeme, kde sa niečo nachádza, nachádzalo, bude nachádzať. Pre použitie v iných gramatický časoch stačí dať sloveso byť do príslušného gramatického

prejsť na článok

Tajomstvo pôvodu kávy

Káva patrí medzi najrozšírenejšie nápoje sveta. Mnohých ľudí si získala vďaka svojej výbornej chuti a omamnej vôni, iných zase vďaka svojim pozitívnym účinkom na ľudské telo. Vychutnávame si ju pri posedení s priateľmi, alebo si ju môžeme proste zobrať so

prejsť na článok

Pražiareň: Illimité

Illimité znamená bez hraníc. Pre zakladateľa a pražiara tejto značky Lukáša Kubínyho to avšak znamená oveľa viac. Niečo delikátne a intímne, no hlavne silné emócie, ktoré v ňom vzbudili nekonečnú vášeň k výberovej káve. “Káva s príbehom” naberá v Illimité

prejsť na článok

Od vizuálu po realitu a skutočný gastro zážitok

Galéria v Považskej Bystrici Pamätáte na inšpiratívny gastro projekt Bistro Galéria v Považskej Bystrici? Niektorí z Vás možno postrehli, že kaviareň Považská Galéria pred pár dňami otvorila svoje brány pre zákazníkov. Okrem vynikajúcej kávy, rôznych nápo

prejsť na článok

Náš nový domov v novom hoode na Košickej

Posledných pár mesiacov sme u nás okrem pražičky dali zabrať aj vŕtačkám, skrutkám a stavebným majstrom. Popri chuťových profiloch nových roastov sme ladili farby  a po kúskoch skladali náš nový priestor. Od polovice septembra v ňom už rozvoniava espresso

prejsť na článok