Čo je vlastne enterprise architektúra?

V prvom rade sa na organizáciu potrebujeme pozrieť z pohľadu jej určenia. V rámci biznis architektúry modelujeme jej produkty, služby, procesy, organizačnú štruktúru či role jej zamestnancov. Tento pohľad je prakticky nezávislý od použitia informačných technológií pri fungovaní organizácie. (čítať ďalej...) Príspevok Čo je vlastne enterprise architektúra? je zobrazený ako prvý na .

prejsť na článok

Improving Enterprise-Wide Service Operations

Have you ever thought about using ITIL to structure other areas of your business than IT?

prejsť na článok

Dotazník: informačné kanály

Aké sú Vaše zdroje informácií o (enterprise) architektúre na Slovensku? Zúčastnite sa prosím malého prieskumu. Príspevok Dotazník: informačné kanály je zobrazený ako prvý na .

prejsť na článok

Microsoft Embedded operačný systém Windows 10 IoT Enterprise (známy tiež ako Windows 10 Enterprise LTSB)

Windows 10 IoT Enterprise (a.k.a Windows 10 Enterprise LTSB) Windows 10 IoT Enterprise je operačn syst m peci lne navrhnut a optimalizovan pre zdravotn cke zariadenia, bankomaty (ATM), priemyseln automatiz ciu a ak koľvek in embedded zariadenia.

prejsť na článok

Stretnutie komunity 12.7.2021

Stretnutie prebehlo 12.7. vo formáte panelovej diskusie s dvoma nosnými témami:1) Hodnota (enterprise) architektúry pre organizáciu/spoločnosť/inštitúciu2) Založenie cechu / komory ICT architektovV paneli boli architekti zo štyroch bánk: ČSOB, Poštová ban

prejsť na článok

Stretnutie komunity 4.10.2021

Nasledujúce stretnutie je plánované na 4.10.2021 opäť vo formáte panelovej diskusie s dvoma nosnými témami:1) Hodnota (enterprise) architektúry pre organizáciu/spoločnosť/inštitúciu2) Založenie profesijného združenia ICT architektovV paneli budú opäť arch

prejsť na článok