Čo je to List vlastníctva a načo je potrebný?

Pýtate sa čo je to list vlastníctva ? Načo je potrebný ? A kedy ho využijete? Poďme si spolu prejsť čo je list vlastníctva, čo z neho môžeme vyčítať a prečo je taký potrebný ak kupujete Váš vysnívaný domov. List vlastníctva je základným dokladom pre preukázanie vlastníckych vzťahov k nehnuteľnosti, obsahuje základné údaje o nehnuteľnostiach, vlastníkoch, právach a o iných vzťahoch k nehnuteľnostiam a iné údaje. List vlastníctva je buď čiastočný, alebo určený pre právne The post Čo je to List vlastníctva a načo je potrebný? appeared first on MK Reality.

prejsť na článok

Úrad priemyselného vlastníctva SR začína so službou IP Scan

Úrad priemyselného vlastníctva SR začína so službou IP Scan, čo je audit duševného vlastníctva malých a stredných podnikov. Audit budú vykonávať advokáti a patentoví zástupcovia a kvalitu bude kontrolovať Úrad priemyselného vlastníctva SR.

prejsť na článok

Znalecký posudok

Znalecký posudok môže vypracovať len znalec, ktorý je zapísaný v zozname znalcov na Ministrerstve spravodlivosti. Znalecký posudok slúži na stanovenie všeobecnej hodnoty nehnuteľnosti a taktiež na zdokumentovanie aktuálneho technického stavu nehnuteľnosti

prejsť na článok

Poistenie pracovnej neschopnosti pri živnostníkoch – načo si dať pozor.

Poistenie pracovnej neschopnosti pri živnostníkoch – načo si dať pozor. Príspevok Poistenie pracovnej neschopnosti pri živnostníkoch – načo si dať pozor. je zobrazený ako prvý na Jakub Prístupník.

prejsť na článok

Samsung galaxy S7 and how to divide product list

This is example how you can divide one product list in modules to separate blocks and set content between it. You can use parameters offset, limit or next. Zdroj

prejsť na článok

Pastiersky list Mons.Jána Kuboša-Veľká noc 2023

Pastiersky list na youtube The post Pastiersky list Mons.Jána Kuboša-Veľká noc 2023 appeared first on Fara Zubrohlava.

prejsť na článok