Beznádejná situácia

Pýta sa Peter kamaráta: - Čo by si robil, keby si bol na vysokom strome, pod tebou sú dve pumy, medveď, jaguár a lev, a ty máš v ruke pušku s jedným nábojom? - Zastrelím leva, obujem pumy, sadnem na jaguár a prejdem ním medveďa!

prejsť na článok

Recenzia – Valentína Sedileková: Nový rod (tretí diel série Pokrvní)

Situácia, v ktorej sa obyvatelia Dediny a vlastne všetci, ktorí na Venile žijú a nechcú sa podrobiť zlu, ocitli, je bezvýchodisková.

prejsť na článok

Nemilovali sa

Situácia večer v manželskej posteli: - Drahý, už sme sa asi mesiac nemilovali! , vraví manželka roztúžene svojmu manželovi. - Hovor za seba, dobre!? , odpovedá manžel.

prejsť na článok

Všetko je na hovno

Na zasadaní vlády: - Páni , hovorí ministerský predseda, musím vám oznámiť, že situácia v krajine je úplne na hovno. - Obávam sa, pán premiér , poznamená minister financií, že situáciu prikrášľujete.

prejsť na článok

Neutíchajúce trendy v dizajne detských izieb v roku 2021

Ako zariadiť detskú izbu štýlovo? Situácia v roku 2020 ovplyvnila vo veľkej miere spôsob, akým žijeme. Tí, ktorí majú doma deti, tento rok považujú za ešte náročnejší ako obvykle. Táto situácia formuje aj dizajn detských izieb a návrhy dizajnérov. V tejt

prejsť na článok

Pomoc pre Andrejku a jej deti

Andrejka ako mamička samoživiteľka sa stará ešte o 4 deťúrence. Dianka má 19 rokov, ešte študuje, Sofinka 11 ročná, Jarko 10 ročný a Peťka 7 ročná navštevujú ZŠ. Napriek tomu, že pred pár rokmi sa s deťmi ocitla na ulici a dva týždne bývali v aute, nevzda

prejsť na článok