Článok v Mladé Frontě Dnes

Článok vyšiel 7. apríla 2021 v Mladé Frontě Dnes, v prílohe Doma. Autorkou článku je Mgr. Pavla Apostolaki, fotky sú od Lucie Mandincovej, Katky Hubinskej azarchívu SĽM. Príspevok Článok v Mladé Frontě Dnes zobrazený najskôr Slovenská ľudová majolika.

prejsť na článok

Striľaj

Dvaja vojaci na fronte. Jeden druhému hovorí: - Jevgenij, striľaj! Ratatataratatata... - Ne do mňa!

prejsť na článok

Krásne prirodzené kučery! Ako na to?

Dnes sa budeme venovať tým najšetrnejším spôsobom vytvorenia krásnych vlnených vlasov. Kulma je najrýchlejší hairstylista, ale používať ju denne? Nad svojou hrivou tak vyslovíte ortieľ pomalej smrti. Ak ste zástankyňou naturálnejších metód, dnešný článok

prejsť na článok

Dieťatko

V natrieskanej bratislavskej električke sa zhovárajú dve mladé ženy: - Marika, asi budem mať dieťatko. - Nehovor, a s kým? - Neviem, nemôžem sa obrátiť.

prejsť na článok

Radšej nevera

Na autobusovej zastávke si ráno mladé dievča zapáli cigaretu. Staršia pani rozhorčene poznamená: - Radšej by som spáchala neveru, než si na ulici zapáliť. - Ja tiež, ale teraz musím ísť do práce.

prejsť na článok

Napísali o fiido

Pridávame zopár článkov, ktoré napísali nezávisle od seba rôzni recenzenti článok z techmaniak.sk RECENZIA | FIIDO D2S a D4S: Kvalitné mestské elektrobicykle za prekvapivo nízku cenu Článok z techbyte.sk RECENZIA FIIDO D3: Kandidát na n

prejsť na článok