Napísali o fiido

Pridávame zopár článkov, ktoré napísali nezávisle od seba rôzni recenzenti článok z techmaniak.sk RECENZIA | FIIDO D2S a D4S: Kvalitné mestské elektrobicykle za prekvapivo nízku cenu Článok z techbyte.sk RECENZIA FIIDO D3: Kandidát na najšikovnejší spôsob prepravy po meste Článok z techbyte.sk RECENZIA FIIDO D11: Je toto najlepší elektrický bicykel do 1 000 €? Článok z techbyte.sk FIIDO X sa ukazuje: Absolútna novinka na jedno nabitie prejde 130 km, cenou prekvapil celý svet! Článok z techbyte.sk FIIDO M1 je v Európe: Elektrický bicykel je plný technológií a má šialený 100 km dojazd! Príspevok Napísali o fiido je zobrazený ako prvý na fiido.sk.

prejsť na článok

Recenzia M1 Pro

Článok z ebikebible.com Fiido M1 Fat Tire Folding Electric Bike Skladací ebike s tučnými pneumatikami Fiido M1 Pro je jedinečným pohľadom na tradičné modely elektrobicyklov. Štýlový a odolný dizajn zaisťuje, že sa za týmto e-bikom každý otočí.

prejsť na článok

Napísali o nás odborníci

Príspevok Napísali o nás odborníci je zobrazený ako prvý na Lipoprotect.

prejsť na článok

Dali si kávu a napísali

Kedy padlo definitívne rozhodnutie Poďme do tej pražiarne? Viac sa dozviete tu. /https://www.kavickari.sk/tag/incuple/ Príspevok Dali si kávu a napísali zobrazený najskôr incuple.

prejsť na článok

Napísali o nás v časopise Strojárstvo

Článok o ohraňovacích lisoch DURMA v časopise Strojárstvo 06 / 2022. Rýchly a stručný prehlaď ponúkaných riešení: “Ako môže byť vybavený a špecifikovaný ohraňovací lis DURMA”. The post <strong>Napísali o nás v časopise Strojárstvo</strong>

prejsť na článok

Zväčší sa 7-krát

Skúšajúci na skúške k medičkám: - A teraz mi napíšete odpoveď na poslednú otázku - ktorý mužský orgán sa pri vzrušení zväčší až 7-krát? Po skúške: - Tie z vás, ktoré napísali zrenička, si prinesú index, ostatné prídu nabudúce.

prejsť na článok