Čítacie popoludnie v Majcichove

DSSJP v Majcichove zorganizoval na tretiu adventnú nedeľu Čítacie popoludnie víťazných prác V. ročníka súťaže Palárikovi nasledovníci 2011 v Kultúrnom dome v Majcichove, 11. decembra 2011. Stretnutia sa zúčastnili: Tibor Marek – starosta Obce Majcichov; Juraj Kučera – zástupca starostu Obce Majcichov; Alojz Matúš – starosta Obce Opoj a Pavol Zemko, biskupský vikár a predseda DSSJP.Na stretnutí sa zišli autori všetkých kategórií (deti z I. a II. stupňa základnej školy, študenti strednej školy a dospelí)  z Majcichova ako i ostatní, ktorí prečítali víťazné práce V. ročníka súťaže autorov z celého Slovenska. Prítomných k čítaniu a tvorbe poézie a prózy prišiel povzbudiť aj katolícky básnik Michal Chuda zo Zohora, ktorý zároveň prezentoval i svoju poslednú básnickú zbierku Som s tebou v slove. S kultúrnym programom vystúpil detský folklórny súbor Rozmarínček pri Základnej škole Jána Palárika v Majcichove. Práce do VI. ročníka súťaže Palárikovi nasledovníci 2012 je možné poslať do 15. februára 2012 (www.dssjp.sk) a slávnostné vyhlásenie výsledkov bude 18. mája 2012 v meste Čadca, ktorá je členom združenia Životnými cestami Jána Palárika (www.janpalarik.sk). Po ňom je pomenované aj trnavské divadlo, ktoré si v tomto roku pripomína 180. výročie založenia a 10. výročie svojho premenovania na Divadlo Jána Palárika (www.djp.sk). Jeho zriaďovateľom je Trnavský samosprávny kraj.

prejsť na článok

POZOR! ZRUŠENÉ Zábavné popoludnie s inšpektorom Kluzó

Milí priatelia, ako nás informovali organizátori z Hotela Skalka v Rajeckých Tepliciach - Zábavné popoludnie s inšpektorom Kluzó, ktoré sa malo konať v sobotu 22.08.2020 sa prekladá na iný termín. O novom termíne vás budeme vopred informovať. ...

prejsť na článok

Deň detí na fare

V sobotu pozývame všetky deti našej farnosti na športovo - zábavné popoludnie na faru pri príležitosti Dňa detí. Stretneme sa o 14.00.

prejsť na článok

Smoothie

Letné popoludnie sme si spestrili prípravou Smoothie, ktoré nás osviežilo a spríjemnilo spoločné posedenie na terase. Klientom „vitamínová bomba“ veľmi chutila. The post Smoothie appeared first on GoldenAge.

prejsť na článok

Meninová oslava

Dnešné popoludnie patrilo meninovej oslave, kde sme si spolu pri dobrom zákusku s kávičkou posedeli a spoločne oslávili sviatok meninových oslávencov. Za pohostenie srdečne ďakujeme. The post Meninová oslava appeared first

prejsť na článok

Bezplatné meranie zraku

Dnešné popoludnie patrilo zdravotníckej akcii Bezplatnému meraniu zraku našich klientov. Merať zrak prišlo Občianske združenie SupeOčko. V rámci tejto akcie zmeral našim klientom zrak kvalifikovaný odborník a následne odporučil dioptrie.

prejsť na článok