Chystáme pre vás ďalšiu novinku – ochutené zemiaky!

Po spustení predaja našich základných produktov Pán Zemiak určite „nespíme na vavrínoch“, ale pracujeme usilovne ako včeličky na ďalších skvelých novinkách. Už čoskoro si budete môcť kúpiť rôzne druhy našich chutných zemiačikov s pridaným korením ako napríklad kari, kurkuma, petržlenová vňať, kôpor, chilli alebo grilovacie korenie. Aké korenie by ste uvítali? Dajte nám pokojne vedieť Pokračovať v čítaní Chystáme pre vás ďalšiu novinku – ochutené zemiaky! Príspevok Chystáme pre vás ďalšiu novinku – ochutené zemiaky! je zobrazený ako prvý na Pán Zemiak.

prejsť na článok

Zapekané zemiaky so zeleninou

Pozrite si, ako rýchlo pripravíte výborné zapekané zemiaky so zeleninou https://panzemiak.sk/wp-content/uploads/2022/03/zapekane-zemiaky-so-zeleninou-FINALX-o.mp4Príspevok Zapekané zemiaky so zeleninou je zobrazený ako prvý na Pán Zemiak.

prejsť na článok

Americké zemiaky s cesnakovým dipom

Pozrite si, ako jednoducho pripravíte americké zemiaky s cesnakovým dipom https://panzemiak.sk/wp-content/uploads/2022/03/americke-zemiaky-FINALX-o.mp4 Príspevok Americké zemiaky s cesnakovým dipom je zobrazený ako prvý na Pán Zemiak.

prejsť na článok

Členská schôdza

19.1.2019 o 17:00 hod. v Kultúrnom dome Ľ. Štúra v Modre. Pozývame všetkých členov klubu aby sa zúčastnili členskej schôdze. Dozviete sa ako funguje náš klub, čo chystáme v roku 2019 a samozrejme sa dobre zabavíte :-)

prejsť na článok

Varenie kapustnice v Modre

Pozývame Vás na ochutnávku najlepšej kapustnice v okolí. Náš kynologicko-kulinársky tím sa chystá obhájiť dvojnásobné víťazstvo v súťaži vo varení kapustnice, ktorá sa uskutoční v sobotu 25. februára v Modre. Príďte podporiť našich členov. Chystáme aj veľ

prejsť na článok

Dermacol. Laky bez UV lampy!

Znáte novinku z Dermacolu? Gelové laky, které vydrží až 5 dní a to bez použití UV lampy.  Extrémně dlouhotrvající lak na nehty vám běh..

prejsť na článok