Dermacol. Laky bez UV lampy!

Znáte novinku z Dermacolu? Gelové laky, které vydrží až 5 dní a to bez použití UV lampy.  Extrémně dlouhotrvající lak na nehty vám běh..

prejsť na článok

Proč zvolit duální lampu?

1. Všechny tyto duální lampy mají opravdu velkou výhodu. A to takovou, že nemusíte řešit zda gely jsou UV nebo LED. Tyto lampy vytvrdí totiž obojí,...

prejsť na článok

Trblietavé glitrové gél laky Color IT Premium UNICORN

Výnimočná, exkluzívna, výnimočná a magická ... to je kolekcia gél lakov Color IT Premium UNICORN! Pozrite sa na tieto gél laky ako krásne trblietajú na slnku. S gél lakmi Color IT Premium Unicorn budete mať manikúru ako z rozprávky.

prejsť na článok

Ako menia farbu gél laky Color IT Premium Thermo

Jeden gél lak dve farby. Nádherné farebné kombinácie! Ich účinok sme vyskúšali ponorením nechtových tipov do teplej a zimnej vody. Pozrite sa na výsledok.

prejsť na článok

Léto s neonem!

Některé trendy se mění, jiné zůstávají. Je jasné, že klasickou červenou nic nezkazíte, ale kdy jindy se v barvách na nehtech odvázat než v létě? Poradíme vám, jaké laky toto léto budou trendy, a které musíte rozhodně vyzkoušet

prejsť na článok

Červená barvička a její TOP odstíny!

Ať už je zrovna červená barva v kurzu nebo ne, existují tři věci, se kterými nikdy nešlápnete vedle – červené spodní prádlo, červená rtěnka a v neposlední řadě červený lak na nehty. Vybrali jsme pro vás laky, které si rozhodně zamilujete!

prejsť na článok