Chaos bývalej vlády pokračuje aj po jej skončení

Fakt, že viac ako polroka po poklepaní základného kameňa novej nemocnice v Martine sa dozvedáme, že ju nemá kto postaviť, lebo sa do súťaže nikto neprihlásil, je nepodarený žart na úkor občanov Slovenska. Ako je možné, že v novembri 2022 vtedajší premiér spolu so župankou poklepávali základný kameň novej nemocnice v Martine, keď nemali ukončenú súťaž a vybratého zhotoviteľa? Čo vlastne poklepávali? A ako je možné, že v takej vážnej situácii, v akej sa nachádza slovenské zdravotníctvo, je ohrozená ďalšia výstavba nemocnice, ktorú potrebujeme ako soľ? Toto je ďalšia ukážka toho, ako štát riadiť nedá, nemá a nesmie. Vyzývame novú úradnícku vládu, aby túto situáciu riešila s maximálnou prioritou, oznámila verejnosti, ako chce zabezpečiť postavenie nemocnice do 30. júna 2026 a nedopustila, aby Slovensko prišlo o 330 miliónov eur z Plánu obnovy!

prejsť na článok

„Akceptujem chaos. Len neviem či on akceptuje mňa.“

Autor: Bob DylanI accept chaos, Iamp;#x27;m not sure whether it accepts me. Prisudzované výroky

prejsť na článok

SAUL CHAOS

Musíte byť prihlásení, aby ste mohli vstúpiť na túto stránku.Prosím Prihláste sa. Nie ste členom? Zaregistrujte sa Príspevok SAUL CHAOS je zobrazený ako prvý na Imperia-M.

prejsť na článok

Bitcoin klesol pod $66 000 – Korekcia stále pokračuje

Bitcoin (BTC) pokračuje v miernom oslabovaní. Drvivá väčšina bitcoinových investorov je však stále v pluse. The post Bitcoin klesol pod $66 000 – Korekcia stále pokračuje appeared first on Kryptonovinky.sk.

prejsť na článok

Obháji národné záujmy, no zametie kauzy pod koberec to sú očakávania Slovákov od novej vlády

Slovensko si v septembri zvolilo nový parlament. Po štvrtýkrát stojí na čele vlády Robert Fico. Nová vláda sa do vládnutia pustila v plnej sile. Za svoje krátke pôsobenie od vyslovenia dôvery vláde prišla s viacerými návrhmi, ktoré rozvírili verejnú disku

prejsť na článok

Vyhláška Úradu verejného zdravotníctva SR č. 16/2020 Vestníka vlády SR a zásady do základných práv zamestnancov

Vyhláškou Úradu verejného zdravotníctva SR č. 16/2020 Vestníka vlády SR sa okrem iného nariaďujú opatrenia pri ohrození verejného zdravia krežimu Vyhláška Úradu verejného zdravotníctva SR č. 16/2020 Vestníka vlády SR a zásady do základných práv zamestn

prejsť na článok