Cestoviny cannelloni plnené panýrom a špenátom

Tento cannelloni recept si vás určite získa. Jemná chuť indického syra panýr v prepojení s orestovaným špenátom je skutočnou delikatesou. Vyskúšajte plnené cestoviny cannelloni na ajurvédsky spôsob :) Náročnosť: začiatočníci Príprava: 1 hodina (30 minút samotná príprava, 30 minút pečenie v rúre) Porcia: 2 porcie Pôsobenie na dóše: V- P+ K- Na plnenené cestoviny cannelloni potrebujeme: cca 8 ks cestoviny typu cannelloni (väčšie rúrky ) 200g indický syr panýr (paneer) 120g baby špenát (+ 1 PL ghee, 1/4 ČL asafoetida, 1 ČL mletý koriander) 5 PL kokosové mlieko 400g lúpané BIO paradajky v konzerve 1 ČL himalájska soľ 1/2 ČL trikatu 1 mozarella Postup: Najprv orestujeme čerstvý baby špenát. Na rozohriatej panvici rozpustíme 1 PL ghee. Pridáme 1/4 ČL asafoetidy, 1 ČL mletého koriandra, orestujeme 30 sekúnd a pridáme špenát. Restujeme približne 5 minút. Nastrúhame si panýr na strúhadle, pridáme orestovaný špenát, 5 PL kokosového mlieka, 1 ČL himalájskej soli, 1/2 ČL trikatu a premiešame. Zmes má byť pekne tuhá. Zmesou naplníme canelloni. Použijeme buď cukrárske vrecko, alebo postačí aj čajová lyžička. Vyjde nám približne 8 kúskov. Plnené cannelloni naskladáme do zapekacej misky v jednej vrstve a zalejeme lúpanými paradajkami, ktoré sme predtým osolili štipkou soli. Plnené cannelloni dáme zapiecť na 180 °C cca 30 minút. Po 15. minútach pridáme na vrch nastrúhanú 1 mozarellu a dopekáme zvyšných 15 minút. Hotové cannelloni necháme trochu vychladnúť a podávame. Prajem dobrú chuť. Nezabudnite mi dať v komentároch vedieť, ako sa vám plnené cestoviny cannelloni podarili :-) TIP: Chcete sa naučiť variť podľa ajurvédy? Nahliadnite do individuálneho kurzu varenia podľa ajurvédskych princípov. Vďaka kurzu rýchlo pochopíte princípy ajurvédy a odídete domov s viac ako 30. receptami, ktorými ohúrite celú rodinu. Alebo sa chcete dozvedieť aká ste dóša? Začnite s ajurvédskou diagnostikou. Pre viac zaujímavých tipov sledujte stránku Ajurvedar na Facebooku a na Instagrame.

prejsť na článok

Cestoviny s kurací mäsom

( ala Veroni ) Ingrediencie: 2ks kuracích pŕs, 100g cherry paradajok, 200g celej strukovej fazulky, olivový olej, soľ, mleté čierne korenie, citrónová šťava, čerstvá bazalka a strúhaný parmezán. Cestoviny podľa výberu. Postup prípravy: Kuracie

prejsť na článok

Cestoviny s hríbovou omáčkou

( ala Sisi ) Ingrediencie: Hrsť sušených hríbov, 1cibuľa, 2strúčiky cesnaku, 200ml šľahačkovej smotany, olivový olej, soľ, mleté čierne korenie, čerstvá bazalka a strúhaný parmezán. Cestoviny podľa výberu ( doporučujeme Tagliatelle ). Postup príp

prejsť na článok

Označenie vyrobené a plnené priamo v Maroku

Označenie vyrobené a plnené priamo v Maroku znamená, že arganový olej bol vyrobený výhradne priamo v Maroku.

prejsť na článok

Cestoviny so zelenin. omáčkou

( ala Veroni ) Ingrediencie: 100g slaniny, 1veľká cibuľa, 2strúčiky cesnaku, 2stredne veľké mrkvy, 200g cukety, olivový olej, 2konzervy lúpaných paradajok, sušené, alebo čerstvé oregáno, soľ, mleté čierne korenie a strúhaný parmezán. Cestoviny podľa

prejsť na článok

Pure Sweet Vianoce

Vianoce sú krásny a pokojný sviatok, kedy si ľudia vychutnávajú najmä spoločnosť rodiny a blízkych. Okrem balenia darčekov a upratovania sú spojené aj s voňavým pečením. Koláčiky, zákusky či iné maškrty nesmú chýbať na žiadnom sviatočnom stole. Ak vás ovl

prejsť na článok