Cenná výhra s Atomikom.

FC Merkúr - Atomik Trnava     5:4  góly: Urc 2, Čipčala, Kotlan, Susko zostava: Miškovič - Čipčala, Mikuláš, Kotlan, Marfoldi, Vančo, Urc, Susko

prejsť na článok

Mak – ešte zdravší, ako ste si mysleli

Je prekvapujúce, že tak cenná potravina akou je mak sa na stoloch mnohých slovenských rodín takmer neobjavuje.

prejsť na článok

Červená repa – cenná zelenina

Červená repa, u nás známa skôr ako cvikla, sa v našich kuchyniach často nevyskytuje, čo je ale škoda, pretože vďaka svojim účinkom nám v niektorých prípadoch dokáže pomôcť.

prejsť na článok

Pestovanie fazule na Slovensku

Fazuľa záhradná je obľúbená strukovina s pomerne vysokými nárokmi na teplo. Zberáme (a po tepelnej úprave konzumujeme) zelené struky alebo dozreté suché semená fazule. Cenná je aj fazuľová „slama“, využiteľná napríklad ako krmivo pre kozy.

prejsť na článok

AKCIA! Sezónne prezutie a uskladnenie pneumatík

??? POZOR SÚŤAŽ???ZAPOJ SA A VYHRAJMilí naši noví a pravidelní zákazníci, nenechávajte si prezúvanie zimných pneumatík na poslednú CHVÍĽU ?Preto sme si pri tejto príležitosti pre Vás pripravili akciu a zároveň aj súťaž na mesiac APRÍL.?? Vyhrať môžu až dv

prejsť na článok

Šéfkuchári z divízie automatizácie, merania a regulácie vyhrali 1.miesto

V sobotu 26.8.2023 sa tím z DAMR pod vedením šéfkuchára Michal Takáča zúčastnil v rámci Dní obce Topoľnica súťaže vo varení guláša, kde obsadili prvé miesto v rámci 13 hodnotiacich gulášov. V tomto roku je to už ich druhá výhra 1. miesta vo varení gulášu!

prejsť na článok