Čaro sušených kvetov

Existuje nespočetne veľa spôsobov ako použiť sušené kvety, struky či rôzne trávy. Viete ich krásnezakomponovať do neskorých jesenných aranžmánov, alebo na zdobenie sviatočných vencov. Sušenékvietky sa tiež dajú zakomponovať do zmiešanej kytice z čerstvých kvetov.

prejsť na článok

Extraveľké kytice

Doručovanie extraveľkých kytíc je vždy obtiažnejšie, ako keď sa jedná o štandardné kytice. Medzii extra radíme napríklad kytice zo 100 a viac ruží, nakoľko v našich kyticiach používame najvyššiu kvalitu kvetov zodpovedá tomu aj ich veľkosť. Kytice, ktoré

prejsť na článok

Oznámenie o začatí správneho konania

PrílohaVeľkosť Oznám.o začatí správ.k.Cáro.pdf120.9 KB

prejsť na článok

Kdekoľvek po celom Slovensku

Dnes už vieme zabezpečiť doručenie kytíc do akéhokoľvek mesta/obce na území celého Slovenska. Všetky prijaté objednávky sú doručované na adresy, ktoré si sami zvolíte. Kytice sa doručujú v pracovné dni teda od pondelka do piatku a v niektorých mestách aj

prejsť na článok

Etiketa svadobných kvetov

Kto kupuje kvety na svadobnú recepciu? A kto do kostola? Stále premýšľate, akým spôsobom vyriešiť výzdobu na Vašej vysnívanej svadbe? Prečítajte si nižšie niečo o kvetinovej/svadobnej etikete.

prejsť na článok

Metodika: CHEM 9. ročník ZŠ Štruktúrne vzorce z kvetov

Vymodelujeme vzorce organických zlúčenín pomocou kvetov a iných prírodných materialov TÉMA: Názvoslovie uhľovodíkov a ich derivátov CIEĽ: prostredníctvom využitia prírodného materiálu sa žiaci naučia vytvárať štruktúrne vzorce organických zlúčenín. VEK:

prejsť na článok