Calvin Klein - revolučný návrhár s minimalistickým štýlom

Ako sa obliekať v súlade s našim Ja, tak aby sme sa cítili v oblečení nie len pohodlne ale aj aktraktívne?

prejsť na článok

Čo si obliecť na prelome zimy a jari?

V tomto období je skvelý čas na obnovenie vášho šatníka. Prémiové značky ako Michael Kors, Guess, Calvin Klein či Mazumis, ktoré nájdete na našom e-shope sú zárukou kvality a spokojnosti, ktorú od nového oblečenia očakávate. 

prejsť na článok

Čo si obliekať na jar

Jar už klope na dvere a s ňou sa prebúdza aj naša chuť obliekať sa štýlovo. Sú značky ako Guess, Michael Kors či Calvin Klein stále v kurze? Oplatí sa nakupovať kvalitné značkové veci v dnešnej dobe? Poďme si na tieto otázky odpovedať v tomto článku.

prejsť na článok

Módne trendy na začiatku roku 2022

Dnes si povieme niečo o súčastných módnych trendoch, o značkách, ktoré sú ikonami vo svete módy, ako napríklad Tommy Hilfiger, Calvin Klein či Guess, ale aj o tom, čo zväčša rozhoduje, napríklad pri kúpe novej kabelky Michael Kors, či mikiny Tommy Jeans. 

prejsť na článok

Ktoré značky sú trendy toto leto

Letná sezóna sa nám nezadržateľne blíži a s ňou aj nové trendy, ktoré ovládnu leto. Prémiové značky ako Tommy Hilfiger, Guess, Calvin Klein či Michael Kors ovládli túto jar a toto leto bude rozhodne patriť týmto skvelým značkám.

prejsť na článok

Jesenný outfit - trendy podľa Guess či Calvin Klein

Jeseň je tu a vášmu šatníku chýba zaujímavý kúsok oblečenia, ktorým by mohol váš outfit vyniknúť? V našej ponuke nájdete množstvo oblečenia na jeseň 2021, ktoré si zamilujete. Pohodlné mikiny Karl Lagerfeld, dámske tričká TommyJeans a pánske tričká Gant č

prejsť na článok