Jesenný outfit - trendy podľa Guess či Calvin Klein

Jeseň je tu a vášmu šatníku chýba zaujímavý kúsok oblečenia, ktorým by mohol váš outfit vyniknúť? V našej ponuke nájdete množstvo oblečenia na jeseň 2021, ktoré si zamilujete. Pohodlné mikiny Karl Lagerfeld, dámske tričká TommyJeans a pánske tričká Gant či štýlové nohavice Guess, to všetko nájdete na našom e-shope.

prejsť na článok

Ktoré značky sú trendy toto leto

Letná sezóna sa nám nezadržateľne blíži a s ňou aj nové trendy, ktoré ovládnu leto. Prémiové značky ako Tommy Hilfiger, Guess, Calvin Klein či Michael Kors ovládli túto jar a toto leto bude rozhodne patriť týmto skvelým značkám.

prejsť na článok

Módne trendy na začiatku roku 2022

Dnes si povieme niečo o súčastných módnych trendoch, o značkách, ktoré sú ikonami vo svete módy, ako napríklad Tommy Hilfiger, Calvin Klein či Guess, ale aj o tom, čo zväčša rozhoduje, napríklad pri kúpe novej kabelky Michael Kors, či mikiny Tommy Jeans. 

prejsť na článok

Módne hity letnej sezóny 2022

Vonku už máme jar v plnom prúde a tento týždeň už očakávame teploty nad 25 stupňov, preto je dobré obnoviť svoj šatník a pripraviť ho na letnú sezónu 2022, ktorá sa nezadržateľne blíži. Aké kúsky sú aktuálne trendy? Patria medzi hit tejto sezóny značky ak

prejsť na článok

Čo si obliecť na prelome zimy a jari?

V tomto období je skvelý čas na obnovenie vášho šatníka. Prémiové značky ako Michael Kors, Guess, Calvin Klein či Mazumis, ktoré nájdete na našom e-shope sú zárukou kvality a spokojnosti, ktorú od nového oblečenia očakávate. 

prejsť na článok

Čo si obliekať na jar

Jar už klope na dvere a s ňou sa prebúdza aj naša chuť obliekať sa štýlovo. Sú značky ako Guess, Michael Kors či Calvin Klein stále v kurze? Oplatí sa nakupovať kvalitné značkové veci v dnešnej dobe? Poďme si na tieto otázky odpovedať v tomto článku.

prejsť na článok