Čaj z moringy – zelená zdraviu

Sušené listy moringy sú považované za najpotentnejšiu časť rastliny, vzhľadom na obsah antioxidantov a dostupných nutrientov. V porovnaní s inými časťami moringy majú listy najvyšší podiel fenolických zlúčenín, aminokyselín, mastných kyselín a ďalších bioaktívnych nutrientov. Účinný spôsob, akým získať bohatstvo živín, je pripraviť si „vodný výluh“, teda jednoducho povedané - čaj z listov. Samotné listy moringy boli využívané už Rimanmi, Grékmi a Egypťanmi, teda nejde len o trendovú superpotravinu.

prejsť na článok

Odporúčané dávkovanie MORINGY pre maximalizáciu efektu – 2. časť

Neexistuje žiadne jednoznačné odporúčanie ohľadom dávkovania moringy, pretože ide o čistý rastlinný suplement a nie esenciálnu živinu. Optimálne množstvo pre človeka bolo vypočítané na základe množstva vedeckých štúdií.

prejsť na článok

Moringa – zelenou proti diabetu

V posledných rokoch sledujeme zvyšujúci sa záujem o rastlinné produkty s potencionálnou medicínskou aplikáciou. Extrakty z rôznych častí moringy sú neustále v centre záujmu pre ich jedinečné zloženie mikronutrientov.

prejsť na článok

Moringa zázračný strom života

Moringa je strom, ktorý pochádza z tropických oblastí, a jeho listy a korene sa často používajú ako prírodné liečivo. Táto rastlina je známa pre svoje vysoké nutričné hodnoty a obsahuje veľké množstvo vitamínov, minerálov a antioxidantov. Tu sú niektoré z

prejsť na článok

Časopis Profit: Očarení Karibikom a moringou

Nemáte v živote dosť adrenalínu, radi by ste spoznali inú kultúru a neprekážajú vám dlhé tety lietadlom? Založte si firmu v Karibiku. Manželia Bartosovci tak urobili a zatiaľ neľutujú. Práve naopak. Neustále rozširujú portfólio výrobkov zo sušených listov

prejsť na článok

Tri obľúbené recepty z moringy

Moringa je strom, ktorý sa používa v mnohých krajinách ako zdroj potravy a liečivých látok. Jeho listy, korene a semienka sú bohaté na vitamíny, minerály a antioxidanty a môžu byť použité na prípravu rôznych jedál. Tu sú tri recepty s moringou, ktoré by s

prejsť na článok