C# pre začiatočníkov nový kurz

Tento kurz je určený pre úplných začiatočníkov, ktorý chcú začať programovať. Kurz je koncipovaný, tak aby jednotlivé kapitoly išli od jednoduchších tém k zložitejším. V kurze nájdeš domáce úlohy, na ktorých si vyskúšaš svoje vedomosti. Ak budeš mať nejakú otázku môžeš napísať diskusie. Pod článkov nájdeš ukážky z kurzu. Prečo sa učiť C# Určite sa pýtaš, prečo by som sa mal učiť práve C#? Čo mi ponúka tento jazyk? Čo môžem robiť v tomto jazyku? C# je moderný jazyk vyvíjaný Microsoftom. Pomocou C# vieme vytvoriť takmer všetko desktop aplikácie, webové aplikácie, mobilné aplikácie, hry (Unity) a omnoho viac. C# a .NET, ktorý s tým súvisí ponúka stále množstvo pracovných pozícií. Čo sa naučíš? Povieme si čo je to programovanie, ako pracujú počítače a prečo potrebujeme programovacie jazyky. Potom postúpime ďalej povieme si ako vieš pracovať s rôznymi dátami v programe – premennými. Aké druhy poznáme ako sa používajú, ako sa zapisujú. Spoznáš rozdiel medzi referenčnými dátovými typmi a primitívnymi (value) tipmi a aj budeš vedieť, čo slová v tejto vete znamenajú. Naučíš sa základy všetkých algoritmov – cykly, podmienky a podobne. Nižšie si pozri zoznam kapitol. Ja som Jaro a ak sa tak rozhodneš budem ťa sprevádzať týmto kurzom. Intro do kurzu Prvý program Premenné I. Premenné II. Ako c# pracuje s pamäťou Metódy The post C# pre začiatočníkov nový kurz appeared first on JaroslavBeno.

prejsť na článok

Nový video kurz Uzávierky

Kurz je zameraný na účtovné a dokladové uzávierky, preto jeho absolvovanie odporúčame všetkým účtovníkom a hlavným účtovníkom.

prejsť na článok

Absolvujte kurz ZADARMO!

Uchádzači o zamestnanie, ktorí sú evidovaní na Úrade práce, sociálnych vecí a rodiny, majú možnosť absolvovať kurz s príspevkom na rekvalifikáciu v rámci programu REPAS+ Rekvalifikácia je príprava uchádzača o zamestnanie na uplatnenie sa na trhu práce v p

prejsť na článok

Akreditácia

Kurz je akreditovaný Ministerstvom školstva SR. The post Akreditácia first appeared on Kurz účtovníctva - Levice.

prejsť na článok

Kurz úpravy fotografie ve Photoshopu zdarma

Chtěl/a bys umět ve Photoshopu? Anton n Mika je lektorem online koly zaměřen na v uku grafick ho editoru Adobe Photoshop a nab z jeho popul rn (1500 přihl en ch studentů) sedmi-denn kurz plně ZDARMA. Stač vyplnit emailovou adresu! Pokud jsi se n

prejsť na článok

Nový video kurz Úvod do skriptovania

Na vzdelávací portál ABRA Academy sme pridali nové inštruktážne video, ktoré vás oboznámi so skriptovacím prostredím ABRY a jeho možnosťami.

prejsť na článok