Absolvujte kurz ZADARMO!

Uchádzači o zamestnanie, ktorí sú evidovaní na Úrade práce, sociálnych vecí a rodiny, majú možnosť absolvovať kurz s príspevkom na rekvalifikáciu v rámci programu REPAS+ Rekvalifikácia je príprava uchádzača o zamestnanie na uplatnenie sa na trhu práce v profesii, ktorú má záujem vykonávať. Ako uchádzač o zamestnanie máte možnosť zvoliť si rekvalifikačný kurz, ako aj poskytovateľa kurzu. Najneskôr 14 dní pred predpokladaným začatím kurzu je potrebné, aby ste úradu práce predložili požiadavku na poskytnutie príspevku na rekvalifikačný kurz. S vyplnením formulára Vám radi pomôžeme. Formulár Úradu práce požiadavka na poskytnutie príspevku    * nová žiadosť platná od 9.9.2022The post Absolvujte kurz ZADARMO! first appeared on Kurz účtovníctva - Levice.

prejsť na článok

Zaujíma Vás účtovníctvo?

Naša vzdelávacia agentúra ESG EDUCA so sídlom v Leviciach Vám ponúka možnosť absolvovania akreditovaného vzdelávacieho programu  Účtovník. Vzdelávací program pozostáva z modulov: Jednoduché účtovníctvo Podvojné účtovníctvo Mzdy a personalistika Vyššie u

prejsť na článok

Akreditácia

Kurz je akreditovaný Ministerstvom školstva SR. The post Akreditácia first appeared on Kurz účtovníctva - Levice.

prejsť na článok

Kurz úpravy fotografie ve Photoshopu zdarma

Chtěl/a bys umět ve Photoshopu? Anton n Mika je lektorem online koly zaměřen na v uku grafick ho editoru Adobe Photoshop a nab z jeho popul rn (1500 přihl en ch studentů) sedmi-denn kurz plně ZDARMA. Stač vyplnit emailovou adresu! Pokud jsi se n

prejsť na článok

Nový video kurz Uzávierky

Kurz je zameraný na účtovné a dokladové uzávierky, preto jeho absolvovanie odporúčame všetkým účtovníkom a hlavným účtovníkom.

prejsť na článok

Google Ads reklama (Adwords) ako získať kredit zadarmo

Zistite ako získať kupón na kredit až 120€ zadarmo a za akých okolností ho môžete uplatniť. The post Google Ads reklama (Adwords) ako získať kredit zadarmo appeared first on MojaWebstranka.sk.

prejsť na článok