Brankári a bordel

Viete, prečo nemôžu dobrí hokejoví brankári bezpečne chodiť po bordeloch? Lebo tam všetko chytia.

prejsť na článok

Budovanie socializmu

Existujú nejaké krajiny, kde sa nemôže budovať socializmus? Áno, krajiny ako Luxembursko sú príliš malé na taký veľký bordel.

prejsť na článok

Prasa na internáte

Sedia dvaja študenti na internáte a hovoria: - Čo keby sme chovali prasa? Predstav si toho žrádla, rezňov, klobás... Druhý mu odpovedá: - Ty si predstav ten bordel, špinu a smrad! Prvý: - Nič sa neboj, ono si zvykne...

prejsť na článok

Stavajú nám bordel

Prišiel učiteľ do triedy a hovorí žiakom: - Žiaci, dnes príde inšpektor z ministerstva školstva. Keď povie Dežko neslušné slovo, vyjdite všetci z triedy. Príde inšpektor do triedy a pýta sa Miška: - Miško, čo je nové v meste?

prejsť na článok

Čo je to socializmus

- Čo je to socializmus? , pýta sa syn otca. - Vieš, bol raz jeden veľký muž, vlastne bol skôr malý a volal sa Lenin. Ale on sa vlastne nevolal Lenin, ale Uľjanov, no a mal jedného kamaráta. Vlastne to ani nebol kamarát, ale riadny pes a volal sa Stalin.

prejsť na článok

Komunikácia kontroverzných tém (príklady 1. časť)

V tejto časti Vám ponúkame najčastejšie prezentované názory, postoje, stereotypy a predsudky, s ktorými sme sa stretli. Spolu s nimi Vám však ponúkame aj určitý návod, resp. spôsob, ako komunikovať s dotyčným žiakom. Nie je to univerzálna cesta ako dociel

prejsť na článok