Bistro

Chutné bistro Každý štvrtok a piatok v čase od  16.00 – 20.00 hod. alebo do vypredania zásob našim zákazníkom ponúkame aj niečo na zahnatie hladu. Naše nadupané burgre a belgické hranolky s domácimi omáčkami. Burgre vždy pripravujeme z kvalitných a výhradne čerstvých surovín lokálnych dodávateľov. Všetky zložky, počnúc pečivom, mäsom až po omáčky vlastnej receptúry, obsahujú minimálny podiel polotovarov a sú vlastnoručne pripravované. Dokonalým doplnkom sú naše domáce belgické hranolky, ktoré sú na dvakrát smažené na hovädzom tuku pre ich nezameniteľnú chuť a textúru. BISTRO Aktuálna ponuka Hovädzí hamburger 350g maslová brioška, bbq mayo, šalát, paradajka, 160g mletý hovädzí krk, cheddar, slanina, cibuľové čatní, bbq Hovädzí cheeseburger 350g  Kvásková žemľa, bbq mayo, šalát, paradajka, 160g mletý hovädzí krk, cheddar, maasdamer, gouda old holland, slanina, cibuľové čatní, medovo-horčicová mayo Grilovaný halloumi burger 300g Kvásková žemľa, bbq mayo, rukola, paradajka, syr halloumi 110g, paradajkové pesto, píniové oriešky Belgické hranolky  hranolky z čerstvých zemiakov smažené dva krát na hovädzej masti + tatárska omáčka/kečupPríspevok Bistro je zobrazený ako prvý na Kocúr káva.

prejsť na článok

ReFresh Bistro: Čerstvá vlna v školských bufetoch prichádza na Slovensko

Česká sieť školských bufetov ReFresh Bistro sa pripravuje na expanziu na slovenský trh. S úspechom viac ako 50 pobočiek v Česku sa teraz zameriava na zlepšenie stravovania slovenských školákov. Príprava na slovenský trh a zdravé alternatívy Aktuálne prebi

prejsť na článok

TOTO BARDEJOV EŠTE NEZAŽIL ♥️

Predstavte si moderný priestor, kde môžete aktívne tráviť čas so svojou rodinou a dopriať svojim deťom neopakovateľné zážitky. Útulný a štýlový interiér s akváriom plným rozkošných medúziek. Profesionálny a individuálny prístup a jedinečné metódy výučby.

prejsť na článok

Hotelovou reštauráciou roka 2022 stala Reštaurácia   Palffy –  Šimák Zámok Pezinok

Na slávnostnom večeri Gurmán Award v Bratislave sa v nedeľu 1. mája odovzdávali odborné ocenenia v gastronómii, ktoré vyhodnocuje gastronomický sprievodca Gurmán na Slovensku v spolupráci s odbornými hodnotiteľmi. Už 17 rokov patrí udeľovanie zlatých vidl

prejsť na článok

Prečo by každý gastro podnik mal mať web?

V gastro biznise je veľmi náročné preraziť bez originálneho nápadu, vychytenej lokácie alebo pomoci od ostatných. Keď je konkurencia na trhu už dlhšiu dobu, má pravidelných zákazníkov a dobré hodnotenia, tak je ťažké proti nej konkurovať. Ak svoj gastro p

prejsť na článok