Neutíchajúce trendy v dizajne detských izieb v roku 2021

Ako zariadiť detskú izbu štýlovo? Situácia v roku 2020 ovplyvnila vo veľkej miere spôsob, akým žijeme. Tí, ktorí majú doma deti, tento rok považujú za ešte náročnejší ako obvykle. Táto situácia formuje aj dizajn detských izieb a návrhy dizajnérov. V tejto dobe sa dôraz kladie najmä na funkčnosť a zdravú atmosféru. Vyzdobiť detskú izbu je nielen skvelá zábava, ale aj radosť. Detská izba je presne ten priestor, v ktorom môžete popustiť uzdu fantázii. Veď práve ten môže byť plný farieb a vzorov. Tá sloboda v skrášľovaní izby nášho dieťaťa je práve to, čo nám prináša potešenie. Samozrejme, budete musieť nájsť nepolapiteľnú rovnováhu medzi tým, čo je možné a trendy, a tým, čo má Váš krpec rád. A keď Vám pri tom s výberom pomáha on sám, detský svet sa stane skutočne moderným a obľúbeným miestom. „Zatiaľ čo my sa snažíme naučiť naše deti všetko o živote, naše deti nás učia čo je život.“ - (Angela Schwindt)

prejsť na článok

Aké sú trendy na zimu 2021?

Módu si môžete kúpiť, no štýl ten musíte mať. Byť štýlový do istej miery znamená aj držať sa dnešných trendov, tak v dnešnom článku by som vám chcela priblížiť čo túto zimu letí a v čom budete trendy aj vy! Samozrejme slepé nasledovanie každého trendu, n

prejsť na článok

AJ V ROKU 2021 SME SPOLUPRACOVALI NA VIACERÝCH PROJEKTOCH

Počas leta sme podporili viacero detských aktivít zameraných na zmyslupné trávenie ich voľného času. Išlo o projekty "Hurá na rybyô, Zdravé pečenie, Ďen robiiky, Olympiádu a Tričkomániu".

prejsť na článok

Čo sa nám podarilo v úspešnom roku 2021

Rok 2021 bol pre našu spoločnosť kľúčový. 30. výročie sme oslávili tým najlepším možným darčekom – zaznamenali sme pozitívny obrat [] The post Čo sa nám podarilo v úspešnom roku 2021 appeared first on EMM.

prejsť na článok

Ďalšie trendy v strihoch u barbera pre rok 2022

Je čas začať premýšľať o tom, na aké módne trendy sa tento rok tešiť! Každý má rád bláznivé vlasové trendy, no nie všetky sú tie najlepšie. Tu sú niektoré vlasové trendy, na ktoré sa môžete tešiť a ktorým sa v roku 2022 vyhnúť. V roku 2022 sa všetci môžem

prejsť na článok

Ako na jarmoku

Dnes je u vás vrava ako na jarmoku. Detských dlaní viacej ako je mesiacov v roku.

prejsť na článok