Babka a dedko

Viete, aký je rozdiel medzi babkou a dedkom? Babke padajú kozy a dedkovi vlasy.

prejsť na článok

Ako za mlada

Dedko s babkou sa milujú pod vianočným stromčekom. Babka hovorí dedkovi: - Dedko, ty to robíš ako za mlada! Dedko hovorí: - Bodaj by nie, keď mi na chrbát kvapká vosk!

prejsť na článok

Staré rádio

Kúpili si dedko s babkou staré rádio vo výpredaji. Zastrčili šnúru do zásuvky a rádio nič, nefunguje, iba sa z neho zadymilo. - Dedko, prečo mlčia? , pýta sa babka. - Počkaj , odvetí dedko, pofajčia si, a potom niečo povedia.

prejsť na článok

Zadusená babka

Policajti vyšetrujú smrť babky, ktorá sa počas Vianoc zadusila rybacou kosťou. Pýtajú sa dedka: - Dedko a to ste nevideli, že sa babka dusí? - Čóó? Ja slabo počujem. - Pýtame sa vás, že či ste nevideli, že sa babka dusí? - Ja som len videl, že stále otvár

prejsť na článok

Anti-Viagra

Príde babka do obchodu a pýta si Anti-Viagru. Lekárnička sa čuduje: - Na čo to potrebujete? - Ale, pre dedka. - Veď dedko si tu včera kupoval Viagru! - Dedko nám do rána zomrel a teraz nemôžeme zatvoriť truhlu.

prejsť na článok

Modrá tabletka

Dedko hovorí vnúčikovi: - Dám ti 5 €, keď ukradneš otcovi tú modrú tabletku, čo má na nočnom stolíku. Tak sa aj stalo a na druhý deň dáva dedko vnúčikovi 20 €. Vnúčik mu hovorí: - Dedko, to ale nie je 5 €. Dedko na to: - 5 € máš odo mňa a 15 od babky.

prejsť na článok