Zadusená babka

Policajti vyšetrujú smrť babky, ktorá sa počas Vianoc zadusila rybacou kosťou. Pýtajú sa dedka: - Dedko a to ste nevideli, že sa babka dusí? - Čóó? Ja slabo počujem. - Pýtame sa vás, že či ste nevideli, že sa babka dusí? - Ja som len videl, že stále otvára ústa a gúľa očami ako kapor, a tak som si myslel, že len spieva koledy.

prejsť na článok

Babka v lese

Vybrala sa babka s puškou do lesa a stretla mladého muža. Keď ten uvidel pušku, začal kričať: - Nestrieľajte, babka, ja vás nechcem znásilniť! - Ja viem, synáčik, ale budeš musieť!

prejsť na článok

Guma

V električke stojí babka s francúzskou barlou, električka sa myká zo strany na stranu a babke sa šmýka barla. Sediaci chlapec jej hovorí: - Babka, musíte si tam dať gumu. A babka mu odpovedá: - Tvoj otec si mal dať gumu a ja som mohla sedieť!

prejsť na článok

Nadávajúca babka

Farár stretne babku a hovorí jej: - Babka, počul som, že veľa nadávate. Babka na to: - To sú chujoviny, pán farár, samé chujoviny!

prejsť na článok

Papuče v škatuli

Babka kúpila dedkovi papuče a zabalila ich do nájdenej škatule. V autobuse si cestujúci prečíta nápis na škatuli 100 kusov prezervatívov . Nechápavo krúti hlavou a pýta sa babky: - Babka, nie je to pre vás priveľa? Babka na to: - To je pre dedka! On ich

prejsť na článok

Babka a súdruh

Príde babka na úrad a hovorí staršiemu pracovníkovi pri okienku: - Česť práci, súdruh! Úradník jej odpovedá: - Babička, vy ste si asi poplietla dobu. Babka odpovedá: - Dobu možno, ale teba nie!

prejsť na článok