Autá, autíčka

Patrí už medzi určité symboly obraz chlapca, držiaceho v ruke malé autíčko. Mnohé z týchto detí poznajú naspamäť všetky značky a typy áut, dokonca niekedy lepšie ako dospelí. A všetkým sú známe detské reakcie, ktoré prepukli, keď sa niečo tomuto autíčku stalo bola to najväčšia katastrofa na svete. Hm, že by náhodná podobnosť s dospelými? Nemyslím Ale teraz nejdeme rozprávať o deťoch a ich miláčikoch. Nedávno som šiel po meste a pri výklade s detskými autíčkami stál dospelý chlap. Nič zvláštne, hovorím si, kupuje hračku pre svojho syna. Ale on so žiariacimi očami sledoval jedno autíčko za druhým a svojej partnerke horlivo vysvetľoval dokonalú detailnú podobnosť modelu s reálnym autom. Viem si predstaviť, ako tento príbeh skočí v tento predvianočný čas. Model autíčka sa ocitne na poličke medzi desiatkami ďalších. Zaujímavé. Z chlapov sa stanú chlapi, ale z radosti z malého modelu autíčka sa nestratí nič. Aspoň u niektorých. Nesplnené detské sny Keď som bol malý, vždy som chcel mať zbierku autíčok. Aj to sú slová dospelého muža s vitrínou plnou maličkých kópií veľkých áut. A musím uznať, že takáto zbierka je ozaj fascinujúca. Jediné nebezpečenstvo pre takú zbierku predstavujú malé deti, ktoré nepochopia citovú naviazanosť majiteľa na tieto krehké modely a s nadšením sa vrhnú na vitrínu. Výsledok je každému jasnýpolámané, pošliapané, poškriabané, skrátka zničené. Nesplnené sny, splniteľné až v dospelosti. Ale prečo nie? Nakoniec, každý z nás si nesie svoje predstavy a túžby, ktoré ho definujú a nezmiznú, len občas ustúpia do úzadia dôležitejším oblastiam života. Takže napriek niektorým predsudkom o zbieraní malých autíčok veľkými chlapmi musíme skonštatovať, že je na tom kus romantiky a cieľavedomosti. Veď vzkriesiť v dospelosti svoj detský sen, na to musí mať človek aj odhodlanie, aj vytrvalosť. Článek Autá, autíčka se nejdříve objevil na Mskchc.

  • Web: Mskchc
  • Aktualizované: 25.1.2024
prejsť na článok

Detské osušky Hot Wheels autíčka

Detské osušky Hot Wheels autíčka Rozmer: 70140 Materiál: 100% Bavlna Údržba: Prať maximálne pri 40°C, nepoužívať bielidlá, sušiť v sušičke nižšia teplota, žehliť max. na 150°C, nečistiť chemicky Doporučenie: Pred použitím vyprať

prejsť na článok

Dokonalé kolesá s diskami Brock

Určite sme na tom všetci rovnako a ak patríte aj Vy ku skupine, ktorá svojich štvorkolesových tátošov miluje a záleží im na ich úprave do poslednej bodky, zbystrite pozornosť. Čo môže podľa Vás pokaziť celkový dojem z auta, hoci je akokoľvek nádherné? Čo

prejsť na článok

SlowNatur Flowie Levandula Vôňa do auta

Vôňa Levandula, vhodná na zavesenie do auta. Vôňa trvá asi 150 dní. Farebný motív môže byť odlišný ako je na obrázku. The post Produkty first appeared on Biomania.sk.

prejsť na článok

SlowNatur Flowie Vanilka Vôňa do auta

Vôňa Vanilka, vhodná na zavesenie do auta. Vôňa trvá asi 150 dní. Farebný motív môže byť odlišný ako je na obrázku. The post Produkty first appeared on Biomania.sk.

prejsť na článok

SlowNatur Flowie Kokos Vôňa do auta

Vôňa Kokos, vhodná na zavesenie do auta. Vôňa trvá asi 150 dní. Farebný motív môže byť odlišný ako je na obrázku. The post Produkty first appeared on Biomania.sk.

prejsť na článok