Apple budúci rok investuje viac ako 4 miliardy dolárov do vývoja AI

K umelej inteligencii a plánoch Applu ohľadom umelej inteligencie sa vyjadril aj prestížny analytik Ming-Chi Kuo.

prejsť na článok

Nová Farba iPhone 14 by mohla byť tento rok žltá

Japonský blog Mac Otakara informuje, že spoločnosť Apple plánuje vydať iPhone 14 a iPhone 14 Plus v žltej farbe už túto jar. Zatiaľ sa však nedá overiť, či je táto správa pravdivá alebo nie. “No

prejsť na článok

Zmienka o Apple Music Classical sa objavila v IOS 16.4 dev beta 2

Spoločnosť Apple sa chystá uviesť novú aplikáciu pre klasickú hudbu v rámci svojej služby Apple Music. Podľa beta verzie systému iOS 16.4 by sa v blízkej budúcnosti mohla objaviť samostatná aplikácia Apple Music Classical.

prejsť na článok

Face ID pod displejom už možno budúci rok?

Spoločnosť Apple už niekoľko rokov vlastní patenty pre zabudované Face ID pod dislej. Predpokladalo sa, že by túto technológiu mohla predstaviť už v tomto roku. Avšak analytik Ross Young uviedol, že sa objaví až v iPhone 16 v roku 2024.

prejsť na článok

BAD APPLE BLOW-DRY 7 účesových štýlov

James Earnshaw, kreatívny manažér, Bad Apple Hair Art Team predstavil najnovšiu kolekciu vlasov pre eight-strong salon group: Kolekcia Bad Apple Blow-dry sa skladá zo 7 kľúčových vzhľadov, ktorý umožňuje klientom vybrať si z množstva textúr a štýlov. Hair

prejsť na článok

Apple Cinema displej 27

Apple displej 27” thunderbolt 100% funkcny mam 3ks predaj na doklad Zaruka 12 mesiacov. 430 € Príspevok Apple Cinema displej 27 je zobrazený ako prvý na iKomis.sk.

prejsť na článok