BAD APPLE BLOW-DRY 7 účesových štýlov

James Earnshaw, kreatívny manažér, Bad Apple Hair Art Team predstavil najnovšiu kolekciu vlasov pre eight-strong salon group: Kolekcia Bad Apple Blow-dry sa skladá zo 7 kľúčových vzhľadov, ktorý umožňuje klientom vybrať si z množstva textúr a štýlov. Hair: James Earnshaw, Creative Manager, Bad Apple Hair Art Team J_hair_stylistt Bad Apple Hair Photo: Tom Goddard @apertureyez []

prejsť na článok

Apple Cinema displej 27

Apple displej 27” thunderbolt 100% funkcny mam 3ks predaj na doklad Zaruka 12 mesiacov. 430 € Príspevok Apple Cinema displej 27 je zobrazený ako prvý na iKomis.sk.

prejsť na článok

Top 7 najobľúbenejších štýlov v bývaní

Túžite po vyladenom domove do posledného detailu? Patríte medzi milovníkov vidieka, alebo naopak k priaznivcom poriadku a jednoduchosti? Prinášame vám prehľad najobľúbenejších bytových štýlov. Poďte to skúsiť s nami a vylaďte svoj domov k dokonalosti.

prejsť na článok

Apple zrejme predstaví novú Magic Mouse aďalšie príslušenstvo sUSB-C portom

Prechod na USB-C konektor sa nedotkol iba mobilov a tabletov. Týka sa aj príslušenstva, ktoré k nim Apple predáva. A tak, ako sme sa dočkali predstavenia novej Apple Pencil s USB-C konektorom, sa o pár dní môžeme dočkať predstavenia novej Magic Mouse.

prejsť na článok

Zmienka o Apple Music Classical sa objavila v IOS 16.4 dev beta 2

Spoločnosť Apple sa chystá uviesť novú aplikáciu pre klasickú hudbu v rámci svojej služby Apple Music. Podľa beta verzie systému iOS 16.4 by sa v blízkej budúcnosti mohla objaviť samostatná aplikácia Apple Music Classical.

prejsť na článok

WatchOS 9.4 prinesie rekalibráciu batérie Apple Watch

Spoločnosť Apple potvrdila, že aktualizácia watchOS 9.4, ktorá je v súčasnosti k dispozícii vo forme beta verzie pre vývojárov, po prvýkrát rekalibruje batériu hodiniek Apple Watch Series 6. “Ap

prejsť na článok