Alena Heribanová: Svoje prehry som si uvedomovala už ako dieťa a som dnes za to vďačná

S hlásateľskou legendou o Vianociach, veku aj životnom šťastí.

prejsť na článok

Tlačíte na svoje dieťa ? máme pre vás smutnú správu

Žiaden rodič nedostane manuál na to, ako správne viesť svoje dieťa v športe. Preto Vám ukazujeme jeden prípad z praxe ako to nerobiť a čo hovoria vedecké výskumy o nadmerne angažovaných rodičoch.

prejsť na článok

Láska, vzťahy, manželstvo, rozchody, rozvody

Tento rozhovor sme pripravovali veľmi dlho. Adela mi kládla otázky, medzi ktorými som si pýtala priestor na hlbšie zamyslenie. Ona je v manželskom vzťahu a ja som z toho svojho odišla s prianím, byť slobodná a podporiť vzťah k sebe. Často som mala pocit,

prejsť na článok

Prečo vaše dieťa nerozpráva ako jeho rovesníci?

6. marec bol vyhlásený za Európsky deň logopédie. Odborníci sa zhodujú na tom, že žijeme v inej dobe. Svet v minulosti bol založený na iných hodnotách, ako je tomu dnes. Zaneprázdnení rodičia, málo času na dieťa, ak vôbec. Spoznali ste sa? Nie ste v tom s

prejsť na článok

Ako správne poistiť dieťa?

Zodpovední klienti sa po narodení dieťaťa často pýtajú na to, ako poistiť svoje novorodeniatko. Prečítajte si ako to (ne)urobiť. The post Ako správne poistiť dieťa? appeared first on Ing. Peter Macinský.

prejsť na článok

Stavebné sporenie pre dieťa. Oplatí sa ešte v roku 2017?

Stavebné sporenie je produkt pre ľudí, ktorí plánujú svoje bývanie alebo prestavbu toho súčasného. Jednou z jeho alternatív je aj sporenie pre dieťa. Pri sporení na dlhšie obdobie je však efektivita na nízkej úrovni. Je teda ešte stále výhodné?

prejsť na článok