Tlačíte na svoje dieťa ? máme pre vás smutnú správu

Žiaden rodič nedostane manuál na to, ako správne viesť svoje dieťa v športe. Preto Vám ukazujeme jeden prípad z praxe ako to nerobiť a čo hovoria vedecké výskumy o nadmerne angažovaných rodičoch.

prejsť na článok

Pozor!!! Multisportaci !!!

Mám pre Vás jednu smutnú správu spolupráca s Multisport bola z ich strany s našim gymom pozastavená !!! Ospravedlňujeme sa ale od dnes už nieje možný vstup do gymu na túto kartu !!!

prejsť na článok

Ako otvoriť Centrum pre správu priamo z eWay-CRM pre Microsoft 365

VEDELI STE že Centrum pre správu môžete otvoriť priamo z eWay-CRM pre Microsoft 365? V Centre pre správu eWay-CRM môžete spravovať účty a užívateľské oprávnenia, prispôsobiť si váš systém, alebo treba vykonávať aktualizácie na novšiu verziu. Ak používate

prejsť na článok

Ako správne poistiť dieťa?

Zodpovední klienti sa po narodení dieťaťa často pýtajú na to, ako poistiť svoje novorodeniatko. Prečítajte si ako to (ne)urobiť. The post Ako správne poistiť dieťa? appeared first on Ing. Peter Macinský.

prejsť na článok

Najlepší a najhorší deň v živote Olgy Carmona

Otec hráčky Realu Madrid a hrdinky finále MS zomrel v sobotu ráno. Informovala o tom Španielska futbalová federácia. Ľavá obrankyňa sa o jeho smrti dozvedela po finále proti Anglicku. Olga strelila jediný a rozhodujúci gól vo finále, dostala aj ocenenie M

prejsť na článok

Stavebné sporenie pre dieťa. Oplatí sa ešte v roku 2017?

Stavebné sporenie je produkt pre ľudí, ktorí plánujú svoje bývanie alebo prestavbu toho súčasného. Jednou z jeho alternatív je aj sporenie pre dieťa. Pri sporení na dlhšie obdobie je však efektivita na nízkej úrovni. Je teda ešte stále výhodné?

prejsť na článok