Aký je skutočný význam náušníc? Každý tvar ukrýva inú symboliku

Kruh, srdce, kríž alebo trojuholník? Podľa čoho si vybrať náušnice? Každý tvar v sebe ukrýva vlastnú symboliku. Vyberte si tú, ktorá odzrkadľuje vaše vlastnosti.

prejsť na článok

Aké štýly náušníc poznáme? Podľa tohto si vyberiete tie pravé

Existuje viacero druhov náušníc. Podľa čoho by ste sa pri kúpe mali rozhodovať? Pomôžeme vám vybrať dokonalý štýl náušníc, ktoré budú vhodné práve pre vás.

prejsť na článok

Typy zapínanie náušníc z pozláteného striebra

Dámske pozlátené náušnice sa líšia aj typom zapínanie, ktorý sa odvíja od konkrétneho typu náušníc. Stretnúť sa môžete s nasledujúcimi typmi zapínania:

prejsť na článok

Spoznajte luxusné náušnice KAMEA

Naši klenotníci pre vás tvoria luxusné náušnice, ktoré sú originálne a detailne prepracované. Všetky šperky vznikajú v šperkárskej dielni v Trenčíne. Radi by sme vám predstavili niekoľko modelov našich náušníc.  Okrúhle dámske náušnice Jednu náušnicu zdob

prejsť na článok

Význam reprezentatívnej vizitky

Vizitky už dlhú dobu predstavujú viac ako len odovzdanie kontaktu na kartičke. A firmy si na nich dávajú čoraz viac záležať. Stále má vo všeobecnosti ten rovnaký tvar, rovnaké rozmery. No nesie oveľa väčšie posolstvo. Článok Význam reprezentatívnej vizitk

prejsť na článok

Ako vybrať dámsky pozlátený set?

Či už zvolíte akúkoľvek kombináciu pozlátených šperkov, nezabudnite na ich veľkosť. Tú síce nemusíte riešiť u náušníc, ale u retiazok, náhrdelníkov a náramkov rozhodne áno.

prejsť na článok