Akú zeleninu môže a nemôže jesť pes?

Zelenina môže byť skvelým doplnkom stravy vášho psa, nielen keď je zdravý, ale aj v prípade choroby. Pes ako všežravec dokáže rovnako dobre tráviť zeleninu ako aj mäso. Mnoho výživových poradcov verí že pre zdravie psa je dôležité podávať mu obe tieto zložky potravy.

prejsť na článok

Prečo pes nechce jesť? Príčiny strati chuti do jedla u psov.

Nechutenstvo u psov môže mať rôzne príčiny. Ak váš psík „krúti ňufákom“ nad miskou granúl, no zato s chuťou zhltne kúsok šunky, ktorú mu ponúknete, určite sa netreba ničoho obávať. Pokiaľ však pes odmieta krmivo dlhšie a neviete ho nalákať ani na zvyčajné

prejsť na článok

Ako kŕmiť psa

Problematika kŕmenia je pomerne obšírna. Preto sa ju pokúsime poňať čo najjednoduchšie a nezahltiť Vás kvantom informácií o tom, čo Váš psík jesť má a čo nie. Zoberme to teda pekne po poriadku.

prejsť na článok

Witaj, świecie!

Witamy w WordPressie. To jest twój pierwszy post. Edytuj go lub usuń, a następnie zacznij pisać! Artykuł Witaj, świecie! pochodzi z serwisu .

prejsť na článok

Kamarátiš sa so zeleninou?

Dúfam, že som ťa týmto nadpisom prilákala, pretože kamarátiť sa so zeleninou je podľa mňa super vec. Nebudem vypisovať litánie, aká je zelenina skvelá pre ľudský organizmus a pre naše zdravie, pretože predpokladám, že to každý počul už 10 000 krát. Naprie

prejsť na článok