AKTUÁLNE: Čo sa to deje? Ďalší operátori odstraňujú TIETO obľúbené TV stanice!

Dvaja ďalší slovenskí operátori vyraďujú zo svojej ponuky televízne programy. K zmene dôjde od 1. marca, kedy pribudne aj jedna novinka. The post AKTUÁLNE: Čo sa to deje? Ďalší operátori odstraňujú TIETO obľúbené TV stanice! appeared first on AndroidPortal.sk.

prejsť na článok

Aktuálne meniaci sa trh

Aktuálne Meniaci Sa Trh Sme partnermi zoznamrealit.sk https://www.zoznamrealit.sk/ Trh nehnuteľností sa aktuálne opäť mení. Sledujeme novinky a vývoj pre

prejsť na článok

Monitorovacie stanice pre Bavorský štátny úrad životného prostredia

Ku koncu kalendárneho roka 2022 pripravujeme v spolupráci s naším rakúskym partnerom výrobu a montáž monitorovacích staníc kvality ovzdušia s vybavením pre Bavorský štátny úrad životného prostredia (Bayerische Landesamt für Umwelt LfU) so sídlom v Augsbu

prejsť na článok

Orange je nekompromisný: České TV stanice nevráti, pre zákazníkov má tvrdý odkaz!

Slovenský operátor Orange začiatkom týždňa vypol až 9 českých TV staníc. Svoje rozhodnutie vraj nemá v pláne prehodnotiť. The post Orange je nekompromisný: České TV stanice nevráti, pre zákazníkov má tvrdý odkaz! appeared first on AndroidPortal.sk.

prejsť na článok

Čo sa deje v Liberty Steel Ostrava?

Pozrite si, čo sa deje v českej Liberty steel v Ostrave: 6. listopad Reportéři ČT | Česká televize (ceskatelevize.cz)

prejsť na článok

Novinka: KARIÉRA: Aktuálně volné pracovní pozice

Díky neustálému rozvoji naší společnosti aktuálně hledáme do týmu nové kolegy! Aktuálně hledáme do svého kolektivu operátora výroby a skladu (balení zboží)!

prejsť na článok