Ako zvýšiť návštevnosť web stránky pre rok 2021? SEO návod

Chcete vyššiu návštevnosť stránky? Lepšie pozície vo vyhľadávaní? Prečítajte si článok, ktorý obsahuje aktuálne informácie pre perfektné SEO. Príspevok Ako zvýšiť návštevnosť web stránky pre rok 2021? SEO návod zobrazený najskôr Fine.

prejsť na článok

Návod na použiie koruniek na vŕtanie za sucha

Ako vŕtať otvory do tvrdých obkladov a dlažieb pomocou uhlovej brúsky? Prečítajte si krátky návod na použitie a zopár typov ako zvýšiť životnosť koruniek.

prejsť na článok

Cockerspaniel Club

Cockerspaniel Club Slovakia Redesign pôvodnej statickej stránky CSC. Nová farebná paleta, oživenie stránky fotografiami, newsletter. Logo zatiaľ zostalo pôvodné. Základné SEO a zabezpečenie SSL. Responzívny dizajn rovnaké zobrazovanie stránky na stolnom

prejsť na článok

Sedem účinných odporúčaní na SEO pre stránky malých tímov v roku 2023

V dnešnej dobe je pre každého majiteľa webovej stránky dôležité mať dobrú pozíciu vo vyhľadávačoch. Organické spätné odkazy a optimalizácia obrázkov a videí môžu pomôcť zlepšiť SEO vašej stránky. Jedným z najdôležitejších faktorov pre SEO sú spätné odkazy

prejsť na článok

Návod: Ako optimalizovať obrázky pre web až o 92% a zachovať kvalitu

Prečítajte si ako ako optimalizovať obrázky, urobiť kompresiu a niečo málo o modernejších formátoch obrázkov pre webové stránky.

prejsť na článok

Návod ako vykonať údržbu ručnej rezačky SuperPro

Výrobca Battipav pripravil ukážkový video návod s postupom ako vykonať údržbu ručnej rezačky obkladu z rady SuperPro. Návod slúži na rýchlu výmenu ložísk v rezacej hlave vďaka, ktorému bude rezanie presné.

prejsť na článok