Návod: Ako optimalizovať obrázky pre web až o 92% a zachovať kvalitu

Prečítajte si ako ako optimalizovať obrázky, urobiť kompresiu a niečo málo o modernejších formátoch obrázkov pre webové stránky.

prejsť na článok

Návod ako vykonať údržbu ručnej rezačky SuperPro

Výrobca Battipav pripravil ukážkový video návod s postupom ako vykonať údržbu ručnej rezačky obkladu z rady SuperPro. Návod slúži na rýchlu výmenu ložísk v rezacej hlave vďaka, ktorému bude rezanie presné.

prejsť na článok

Návod na obal na sviečku z rokajlov

Tentokrát pre nás spísala návod pani Drahomíra „Darí“ Fejtková, ktorá je kráľovnou korálikov už vyše 20 rokov. Kráľovnou, pretože má vlastnú školu korálkovanie, píše návody, radí vo facebookových skupinách začiatočníkom aj pokročilým a tiež napísala nieko

prejsť na článok

Návod na použiie koruniek na vŕtanie za sucha

Ako vŕtať otvory do tvrdých obkladov a dlažieb pomocou uhlovej brúsky? Prečítajte si krátky návod na použitie a zopár typov ako zvýšiť životnosť koruniek.

prejsť na článok

Ku každému produktu darček

Vzhľad a rozloženie aktualít môžete upraviť v module Designer (návod). Ku každej aktualite rovnako ako inému obsahu môžete priradiť zaujímavý náhľadový obrázok (návod).

prejsť na článok

Najľahší návod na zloženie rubikovej kocky: Krok za krokom

Ak ste sa doposiaľ obávali výzvy zloženia rubikovej kocky, tak mám pre vás riešenie, ktoré vás naučiť krok po kroku, stranu po strane zložiť rubikovu kocku. V 7-mich krátkych videá uvidíte najjednoduchší návod na zloženie rubikovej kocky. Síce takto nebud

prejsť na článok