AKO TO U NÁS FUNGUJE ?

V našom ateliéri si zakladáme na profesionálnom prístupe a rovnako na prvotriednych službách. Pracujeme radi, naša práca nás baví, a preto si potrpíme na tom, aby ste od nás získali kvalitný výstup – od návrhu až po realizáciu. NAŠA KANCELÁRIA Snažíme sa Vám čo najviac prispôsobiť, vyhovieť a byť flexibilní, z toho dôvodu sa obvykle stretávame priamo na mieste stavby, alebo vo Vašej blízkosti v termínoch, ktoré Vám najviac vyhovujú.

prejsť na článok

Ako funguje prúdový chránič – princíp, normy, využitie

Prečítajte si, ako funguje prúdový chránič, v ktorých situáciách je užitočný a v ktorých vám, naopak, nepomôže a prečo by vo vašej elektroinštalácii nemal chýbať.

prejsť na článok

Ako funguje fotovoltaika na dom a z čoho sa skladá

Fotovoltaika na dom vám môže ušetriť tisícky eur za elektrinu. Vysvetlím vám polopate, ako funguje fotovoltaika, z čoho sa skladá a čo robia jej časti.

prejsť na článok

Čo je strojový preklad a ako funguje?

Keď hovoríme o strojovom preklade, hovoríme o automatickom preklade textu z jedného jazyka do druhého bez účasti človeka. Strojový preklad funguje na princípe základného dvojkrokového procesu. V prvom kroku dochádza k dekódovaniu významu pôvodného textu v

prejsť na článok

Logistické centrum: Na akom princípe funguje fulfillment?

Či už ide omaloobchodníkov alebo veľké firmy srozsiahlou klientelou, veľa ľudí hľadá spôsoby, ako zjednodušiť činnosti spojené sich dodávateľským reťazcom. Spoločnosti ponúkajúce fulfillment služby zabezpečujú uskladnenie tovaru vstrážených skladoch aprak

prejsť na článok

Keď hory sú im každodennou inšpiráciou

Každý správny projekt potrebuje pevné základy. Ako funguje Klub pribylinských turistov a lyžiarov priamo v Tatrách?

prejsť na článok