Ako funguje fotovoltaika na dom a z čoho sa skladá

Fotovoltaika na dom vám môže ušetriť tisícky eur za elektrinu. Vysvetlím vám polopate, ako funguje fotovoltaika, z čoho sa skladá a čo robia jej časti.

prejsť na článok

Záhradný nábytok – z čoho by mal byť a z čoho určite nie

Aj keď najčastejšie na záhrade či na terase sedíme za pekného počasia a užívame si slnečné lúče, nábytok na svojom mieste obvykle zostáva aj počas The post Záhradný nábytok – z čoho by mal byť a z čoho určite nie appeared first on ByvanieAZahrada.sk.

prejsť na článok

MTB enduro preteky 2022 na Slovensku opäť jest z čoho vyberať

Prilby v ústrety svetlým zajtrajškom, veríme, že covid sa stal jedným z nás a prestane v roku 2022 robiť prieky. Tak naštartuj enduro, kľudne aj to elektrické a vyraz na niektorý z chystaných pretekov v tomto roku. Bude z čoho vyberať! Bicyklizmus prináša

prejsť na článok

Ako funguje prúdový chránič – princíp, normy, využitie

Prečítajte si, ako funguje prúdový chránič, v ktorých situáciách je užitočný a v ktorých vám, naopak, nepomôže a prečo by vo vašej elektroinštalácii nemal chýbať.

prejsť na článok

Čo je strojový preklad a ako funguje?

Keď hovoríme o strojovom preklade, hovoríme o automatickom preklade textu z jedného jazyka do druhého bez účasti človeka. Strojový preklad funguje na princípe základného dvojkrokového procesu. V prvom kroku dochádza k dekódovaniu významu pôvodného textu v

prejsť na článok

Ovčia vlna aj chaluhy. Z čoho budú obaly budúcnosti?

5 inovatívnych obalov, ktoré dávajú plastom zbohom. Niektoré už zoženiete aj u nás.

prejsť na článok